İstanbul'da feci kaza: Köpeğe çarpmamak için...

İstanbul'da feci kaza: Köpeğe çarpmamak için...

İstanbul Esenyurt’ta seyir halinde giden otomobil sürücüsü, önüne atlayan sokak köpeğine çarpmamak için manevra yapınca yol kenarında bekleyen yayalara çarptı. Kazada 1 kişi ölürken, 2 kişi ise yaralandı.

Kaza, 23 Nisan Pazar Günü Doğan Araslı Bulvarı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Berat Kaya yönetimindeki otomobil aniden önüne çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yaptı. Sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği otomobil, hem köpeğe hem de yol kenarında bekleyenlere çarptı. Kazada otomobil, çevredeki araçlara çarparak durabildi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar Gökhan Dinmezsu, Mustafa Güneş ve sürücü Berat Kaya ambulansla hastaneye götürüldü. Yaralı olarak hastaneye götürülen Mustafa Güneş yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kaya ise tedavisinin ardından gözaltına alınırken, çıkarıldığı mahkemede adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Kaza anı ise çevredeki iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, hızla gelen otomobil köpeğe ve yol kenarında bekleyenlere çarptığı görülüyor. Çevredekiler ise yaralıların yardımına koşuyor.

DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.