"Milletçe tarihi bir karar vereceğiz"

"Milletçe tarihi bir karar vereceğiz"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener önemli açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin grup toplantısında konuştu.

"İRADESİNİ UNUTANLARA HATIRLATACAĞIZ"

Yolsuzlukların hesabını soracaklarını belirten Akşener, "Her gün akıl dışı karar ve uygulamalarla söndürülen umutlarımız var. Büyük beceriksizliğin içinde çektiğimi çileler var. Bu ucube döneme son vermek için milletçe yapacağımız kritik seçim var. Tam bir buçuk ay sonra tarihi bir karar vereceğiz. Ya millet idaresini hakim kılacağız ya da sarayın gölgesinde yok olacağız. Ya cumhuriyetin yeni asrını müjdeleyeceğiz ya da ucube düzene boyun eyeceğiz. Büyük millet olarak istibdadın karşısında yaşasın hürriyet diyeceğiz. İradesini unutanlara yeniden hatırlatacağız. Takvimler 14 Mayıs'ı gösterdiğinde hesap vakti gelecek. Tüm yolsuzlukların arsızlıkların hesabını soracağız. Tüm ahlaksızlıkların hesabını soracağız. O kutlu günde kazanan Türkiye olacak" ifadelerini kullandı.

"SİNAN ATEŞ CİNAYETİNE GÖZ YUMDULAR"

Sinan Ateş cinayetiyle ilgili konuşan Meral Akşener şu şekilde devam etti:

"Bir tarafta seçim kazanmak uğruna kadına zulmü şiddeti reva görenler var diğer tarafta hakkı hukuku koruyanlar var. Bir tarafta 'ne mutlu Türküm diyene' diyemeyenler var. Diğer tarafta 'varlığım Türk varlığına armağan olsun' diyenler var. Bir tarafta beceriksizlik abideleri var diğer tarafta liyakatlı işinin ehli kadrolar var. Bir tarafta başkentin göbeğinde yaşanan Sinan Ateş cinayetine göz yumanlar var, diğer tarafta katillerine teker teker hesap soracak olanlar var. Seçimi kaybedeceklerinin farkına varanlar hiç olmazsa milletvekili olabilmenin derdine düşmüşler.

Şimdi bu atanmış bakanlar arkalarında devletin gücüyle seçime girip bu seçime adaletli diyebilecekler mi? Devletin zırhını çıkarsınlar öyle aday olsunlar. Ama yapamazlar oturdukları koltuktan kalkıp milletin karşısına geçemezler. Bir Nebati bakan vardı hatırlıyor musunuz? Hatırlayan var mı? Memlekette ekonomi perişan kayıp bakan Nemo'nun nerede olduğunu bilen var mı? Ben söyleyeyim o koltuktan kalkarsa oturamayacağını biliyor."

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.