Izgaraya KADIN ELİ

Izgaraya KADIN ELİ

Keçiören'de yeni açılan Dönerköy'de ızgaracı olarak çalışan Funda Gökkaya, daha iyi ızgara yaptığını söyleyerek karşı cinslerine meydan okuyor. Kızartıcı ateşe rağmen işini çok sevdiğini kaydeden Gökkaya, ilçede tek olduğunu belirtiyor.  

Türkiye'nin en kalabalık ikinci ilçesi olan Keçiören'de kadın dostu, engelli dostu ve çevre dostu bir işletme vatandaşların hizmetine açıldı. Şefkat Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde hizmete giren Dönerköy'de, müşterilere oldukça farklı bir sunum yapılıyor. Yeni açılan işletmeye gelen müşteriler sıcak bir ortamda birçok çeşit lezzetli yemeği bir arada bulabiliyor. İşletme masalarının ahşaptan olması servisin ise özel yapılmış kasalarla sunulması müşterileri de bir hayli memnun ediyor. Dönerköy'de farklı sunum, kaliteli ve temiz hizmet düsturuyla hareket ediliyor.

İŞLETMEYE KADIN ELİ DEĞDİ
Keçiören'de ve Ankara genelinde büyük ilgi uyandıran işletmeye kadın eli de değiyor. Dönerköy'de ızgaracı olarak çalışmaya başlayan
, ızgarayı karşı cinslerinden daha iyi yaptığını söylüyor. Sunum ve hijyene kadın aşçıların daha özen gösterdiğini kaydeden Gökkaya, "Kadınlar her şeye dikkat ediyor. Müşterilerimiz bir bayan ızgaracı görünce hoşlarına gidiyor, hemen dikkatlerini çekiyor. Kadınların hijyen bakımından daha iyi olabileceğini düşünüyor. Erkeklerin işini kadınlar da yapabiliyor. Hatta daha iyisini yapıyoruz. Çünkü kadınlar daha dikkatli oluyor mutfakta. Biz sevgimizi katıyoruz" dedi. 

6 YILDIR IZGARA USTASI
6 yıldır ızgara ustası olduğunu kaydeden Gökkaya, "İşimi seviyorum. Sevmesem yapmam. Izgara işi gerçekten zor bir iş. Ateşin sürekli karşısındayız. Biz doğalgaz değil kömür kullanıyoruz kömür de haliyle daha sıcak oluyor. Ancak zoru başarmak güzeldir" diye konuştu. 

KEÇİÖREN'DEKİ TEK IZGARASI KADIN
"Neden bu işi seçtiniz?" sorularıyla sıkça karşılaştığını anlatan Gökkaya, şunları söyledi: "Benim babam da eşim de aşçıydı. Onlar dünya mutfağıydı ben farklı olsun istedim. Şuanda Keçiören bölgesinde tek bayan ızgaracı benim. Bütün değerli müşterilerimizi bekleriz."

DÖNERKÖY BÜYÜK İLGİ UYANDIRDI
Dönerköy'in işletmecisi Kazım Soner İmal, "Keçiören'de ve Ankara'da büyük ilgi uyandırdık. Farklı sunumumuz ve kaliteli hizmetimiz ile oldukça iddialıyız. Müşteri memnuniyetini önemsiyoruz. Herkesi Dönerköy'e bekliyoruz. Müşterilerimiz geldiklerine asla pişman olmayacaklar" dedi.  

dsc_7249.jpg

OSMAN AKDOĞAN / HABERVAKTİM-

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.