Kadem Ankara'dan 'medya çalıştayı'

Kadem Ankara'dan 'medya çalıştayı'

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Ankara Temsilcisi Zehra Zümrüt Selçuk , medya çalıştayı düzenleyecekleri söyledi.

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Ankara Temsilciliği basın mensuplarıyla kahvaltılı programda bir araya geldi.
Hamamönü’nde bulunan KADEM Ankara Temsilciliğinde düzenlenen programa, KADEM Ankara Temsilcisi Zehra Zümrüt Selçuk, KADEM Ankara yürütme kurulu üyeleri ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

3000 ÜYEYİ AŞMIŞ DURUMDAYIZ

 Kadınların ekonomik, sosyal ve siyasal gelişimlerine katkı sağlamak için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden KADEM Ankara Temsilcisi Zehra Zümrüt Selçuk, "Temsilcilik olarak kadınlara yönelik birçok çalışma yürüttük.Bu alanda  çeşitli sempozyumlar, paneller ve çalıştaylar düzenledik.Ankara temsilciliği olarak 250 üyemiz var.Türkiye geneline baktığımızda ise 3000 üyeyi aşmış durumdayız.21 ilimizde temsilciliklerimiz var." dedi.

Temsilciliğin yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi veren Selçuk, medyaya yönelik de çalışmaların olacağını belirtti. Selçuk, bu kapsamda gelecek aylarda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı iş birliğiyle medya çalıştayı düzenleyeceklerini söyledi.

Selçuk, düzenleyecekleri medya çalıştayında hangi konuların ele alınmasına ilişkin basın mensuplarıyla fikir alışverişinde bulundu.

Programın sonunda ise KADEM Ankara Temsilcisi Zehra Zümrüt Selçuk ve  yürütme kurulu üyeleri basın mensuplarıyla toplu fotoğraf çekildi.

İBRAHİM ETHEM ÜNAL / HABERVAKTİM 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.