Kahramankazan Belediyesi'nden spor yatırımları: Gençlere yatırım geleceğe yatırım

Kahramankazan Belediyesi'nden spor yatırımları: Gençlere yatırım geleceğe yatırım

Kahramankazan Belediyesi hayata geçirdiği projeler ile gençleri spor ile buluşturuyor. Belediye Başkanı Serhat Oğuz, “Gençlerin sporla büyümesini hedefleyen projeler ile ilçeye ve geleceğe yatırım yapıyoruz” dedi.

Beş yılda gençlere ve spora yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Kahramankazan Belediyesi ilçedeki spor yatırımlarına devam ediyor. Kahramankazan Spor ve Kamp Merkezi başta olmak üzere birçok yüzme havuzu, halı saha, spor tesisi ve park bahçeleri gençlerin kullanımına açan Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, “Gençlerin sporla büyümesini hedefleyen projeler ile Kahramankazan’a ve geleceğe yatırım yapıyoruz” dedi. Oğuz ayrıca, “Bu projeler, sporun yaygınlaşmasına ve ilçe gençlerinin sporla daha iç içe olmasına önemli katkılar sağlıyor” ifadeleri ile sporun gençlere sağladığı faydaya değindi.

1-007.jpg

HAYAT BAŞARILARINI ARTIRIYOR

Sporun ve gençlerin gelişimine verdiği önemi her daim vurgulayan Kahramankazan Belediyesi, ilçeye iki yeni kapalı halı saha kazandırdı. Kahramankazan Spor ve Kamp Merkezi bünyesinde inşa edilen bu iki modern kapalı halı saha, çevre düzenlemesinin ardından tamamlanarak hizmete açılacak. Yaklaşık 14 milyon TL yatırım yapılan bu projeler, sporun yaygınlaşmasına ve ilçe gençlerinin sporla daha iç içe olmasına önemli katkılar sağlayarak Kahramankazanlı gençlerin spor ile hayattaki başarısının artmasını hedefliyor. Kahramankazan’da gençler sporla iç içe bir yaşam sürdürürken, yapılan yatırımlar sonucu pek çok spor alanını da rahatlıkla kullanabiliyorlar.

2-002.jpg

GENÇLER DÜŞÜNÜLEREK TASARLANDI

Avrupa’da ve Türkiye’de farklı spor dallarında birçok başarı ve derece elde edilirken, gençlerin kendilerini test edip spora yönelecekleri çeşitli yatırımlar da yapılmaya devam ediyor. Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, “Gençlerin sporla büyümesini hedefleyen bu projenin Kahramankazan Spor ve Kamp Merkezi'nin bir parçası olarak hayata geçirildiğini belirtiyor. İki adet modern kapalı halı saha, toplamda 42 bin metrekarelik bir alanı kaplayacak şekilde tasarlandı. Her bir saha 1.153 metrekarelik bir alana sahip olacak ve spor tutkunlarına modern ve güvenli bir ortam sunacak. Bu kapalı halı sahaların içerisinde yer alan 736.96 metrekarelik alanda yapılan kafeterya binası, sporcular ve ziyaretçiler için keyifli bir sosyal alan oluşturacak. Aynı zamanda sahaların içerisinde yer alan idari birim, soyunma odaları, servis alanları ve modern tuvaletler, kullanıcıların rahatlığı ve konforu düşünülerek tasarlandı” ifadelerini kullandı.

3-001.jpg

TÜM ANKARA’YA HİZMET VERİYOR

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, hayata geçirdiği spor kompleksleri, park bahçeler ve millet bahçeleri ile sadece kazana değil bütün Ankara’ya hizmet verdiklerini vurguladı. Oğuz, millet bahçesinin tamamlanmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, projenin sadece ilçeye değil, aynı zamanda Ankara'ya nefes alma imkânı sunacağını vurguluyor. Kahramankazan Millet Bahçesi, şehrin kalabalığından uzaklaşıp doğanın tadını çıkarmak isteyenler için ideal bir mekân olarak öne çıkıyor. Başkan Oğuz, projenin hayata geçirilmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Kahramankazan’a verdiği hizmetlerden dolayı şükranlarını sunduğunu ifade etti.

Kaynak:Faruk Gökyurt / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.