Kahramankazan destansı bir mücadele verdi

Kahramankazan destansı bir mücadele verdi

Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga’yı ziyaret etti.

Kasırga, FETÖ tarafından gerçekleştirilen darbe girişiminde 4’üncü Ana Jet Üs Komutanlığı’ndan kalkarak sivil halkı, Meclis’i ve devlet kurumlarını bombalayan F-16’ları engellemeye çalışırken 9 şehit. 92 gazi veren Kahramankazan’ın, 15 Temmuz gecesinde destansı bir mücadele verdiğini söyledi. 
Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga’yı, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde ziyaret etti.

Kahramankazanlılar dimdik durdu
Başkan Ertürk, 15 Temmuz gecesi Kahramankazanlılar olarak devletin, milletin, Cumhurbaşkanı, Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında dimdik durduklarını söyledi. Ertürk, şunları kaydetti: 
“Tüm Kahramankazan halkının selam ve sevgilerini getirdik. Tarihe altın harflerle geçen bu şanlı ve destansı direnişimiz sonrasında ilçemizin TBMM tarafından, tüm partilerin oy birliği ile ‘Kahraman’ unvanına layık görüldüğünü sizlere anımsatmak isterim. 7’sinden 70’ine, seçilmişinden atanmışına, memurundan işçisine, gencinden yaşlısına, kadınından erkeğine müthiş bir direniş gösteren halkımız hak ettiği unvanı almıştır. Bu sadece Kahramankazanlıların kahramanlığı değil, tüm ülke insanının bir kahramanlığıdır. ‘Kahraman’ unvanı yalnızca bize değil, Kahramankazan’ın şahsında 81 il ve 957 ilçemize verilmiştir. Bu konuda hassasiyet gösteren Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Binali Yıldırım başta olmak üzere siz değerli Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterimize şükranlarımızı sunuyoruz.”

Allah sizlerden razı olsun
Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga da, nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan Ertürk’e  teşekkürlerini iletti. Kasırga, Başkan Ertürk’ün şahsında tüm Kahramankazan halkına şükranlarını sunduğunu ifade etti. Kahramankazan’ın darbe girişiminin tersine çevrilmesinde ve 4’üncü Ana Jet Üs Komutanlığı’nın kullanılamaz hale getirilmesinde önemli bir rol üstlendiğini belirten Kasırga, “Kahramankazan 15 Temmuz gecesinde destansı bir mücadele vermiştir. Allah sizlerden razı olsun” diye konuştu.  

“F-16’ya Dur” hediyesi
Ertürk ve Kasırga daha sonra Kahramankazan Belediyesi’nce yapılan yatırımlar ve hizmetler konusunda görüş alışverişinde bulundu. Ertürk daha sonra, Kasırga’ya, ilçe halkının darbeci hainlere ve F-16’lara karşı verdiği kahramanca mücadeleyi sembolize eden “F-16’ya Dur” heykelini hediye etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.