KALDIRIMDA KUMAR REZALETİ

KALDIRIMDA KUMAR REZALETİ

Dün sabah saatlerinde bir hastane önünde açık bir şekilde kumar oynatıldı. Muhabirimiz yol kenarında kumar oynatanların görüntülerini çekti. Rezalet görüntüler Başkent’in tarihe utanç karesi olarak geçti.

HASTANE ÖNÜNE TEZGÂH KURDULAR
Dün sabah 10 sıralarında Hacettepe Üniversitesi Hastanesi ile İbn-i Sina Hastanesi’nin bulunduğu noktada, yoldan geçenlerin gözünün içine baka baka kumar oynatıldı.  Hacettepe Hastanesi’nin bulunduğu taraftaki kaldırımın üstüne çıkan kumarcılar iskambil kağıtları yardımıyla ‘bul karayı al parayı’ adlı haram oyunu oynattı. Kumarcılar, kaldırımda yürüyenlerden hiç çekinmeden oyunlarına devam etti. 50-60 yaşlarında olduğu bilenen şahıslar, ailesiyle yoldan geçen küçük çocukları bile umursamadı.
KALDIRIMDA YÜRÜYENLER HAYRETLE İZLEDİ
İskambil kağıtlarını kamufle etmek için bir halka şeklinde bekleyen kumarcıların, görüntülerini muhabirimiz çekti. Hastaneye ve işine gitmek için kaldırımdan çok sayıda vatandaşın, kumarcıları merakla izlediğine ancak kumarcı çetesine hiçbir tepki vermediğine şahit oldu. Olayın daha fazla fotoğrafını çekmek isteyen muhabirimiz az kalsın kumarcıların saldırısına uğrayacaktı. Yaşanan olayın ardından 155’i arayan muhabirimiz polis ekiplerine hemen ihbarda bulundu.
 

Fotoaltı: 50-60 yaşlarındaki kumarcı çetesi yoldan geçenleri ağına düşürmek için çok sayıda vatandaşın geçtiği Hacettepe Hastanesi önündeki kaldırımı seçti.

OSMAN AKDOĞAN/ HABERVAKTİM-

Başkent’in göbeğinde dün sabah 10 sıralarında muhabirimizin çektiği görüntü “bu kadarı da artık olmaz” dedirtti. Hacettepe Üniversitesi Hastanesi ile İbn-i Sina Hastanesi’nin bulunduğu yolun kaldırım kenarında milletin gözünün önünde kumar oynatıldı. O rezalet görüntülere hastaneye gitmek olan vatandaşların yanı sıra ailesinin yanında bulunan küçük çocuklar şahitlik etti.
HASTENELERİN ÖNÜNDE ‘BUL KARAYI AL PARAYI’
Altındağ’da ‘hastaneler bölgesi’ olarak da bilinen noktada insanların garip bakışları arasında kumarcılar, iskambil kâğıtları aracılığıyla “bul karayı al parayı” olarak tabir edilen haram oyunu saatlerce oynattı. Sabah saatleri olmasından dolayı insan yoğunluğunun bulunduğu noktaya tezgah atan kumarcılar, kaldırım kenarında bekleyen araçlara sırtlarını vererek, hiç kimseden çekinmeden kumar oynamayı sürdürdü. Yoldan geçen bazı vatandaşlar da bu rezalete ortak oldu.
BAŞKENT’İN UTANÇ KARESİ
Kumar oynayan ve oynatan kişilerin yaş olarak büyük olması da dikkat çekti. Kaldırım kenarında kumar oynamayı ve oynatmaya devam eden şahıslar, yanlarından geçen küçük çocuğu bile umursamadı. Tarihe utanç karesi olarak geçen fotoğrafı muhabirimiz dün sabah 10 sıralarında tesadüfen çekti. Muhabirimizin ikinci fotoğrafı çekmek istediği anda az kalsın kumarcıların saldırısına uğrayacaktı. Muhabirimiz yaşanan olayın ardından 155’i arayarak polis ekiplerine ihbarda bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.