Kalıcı büyüme için eğitim

Kalıcı büyüme için eğitim

BASİAD Genel Sekreteri Mehmet Selçuk Mert, sigortacılık sektörünün gelişimi için liselerin ve fakültelerin sigortacılık bölümü öğrencilerine eğitim verdiklerini söyledi.

Sektörün büyümesine katkı sağlayacak projeleri hayata geçirmeyi önemsediklerini anlatan Başkent Sigorta Acenteleri Derneği (BASİAD) Genel Sekreteri Mehmet Selçuk Mert, sosyal sorumluluk projesi kapsamında liselerin ve fakültelerin Sigortacılık bölümü yöneticileriyle işbirliği yaptıklarını söyledi. 

Öğrenciler sektöre adapte olabilecek

Sektörün geleceğini belirleyecek Sigortacılık bölümü öğrencilerine işbirliği çerçevesinde eğitim verdiklerini ifade eden Mert, “Sigortacılık sektörünün gelişimi için projeler üretiyoruz. Sosyal sorumluluk projesi kapsamanın da liselerin ve fakültelerin sigortacılık bölümü yöneticileri ile işbirliği yapıyoruz. Öğrencilere, eğitimlerini pekiştirecek teoriler ve uygulamalarla destek sağlıyoruz. Sektöre yönelik, ipuçları veriyoruz. Onların daha iyi yetişmesini sağlamaya yönelik projeler üretiyoruz. Böylelikle, mezun olan öğrenciler sıkıntı ve sorun yaşamadan sektöre adapte olabilecek.” diye konuştu. 

Büyümenin kalıcılığı için kalite şart

Amaçlarının tüm paydaşlarla birlikte sektörün daha kaliteli hizmet vermesini sağlamak olduğunu dile getiren Mert, sektörü geliştirmeye yönelik çalışmaların önemli olduğunu söyledi. Ekonominin önemli bir parçası haline gelen sigortacılık sektörünün giderek büyüdüğüne dikkat çeken Mert, bu büyümenin kalıcı ve verimli olması için kaliteli hizmetin şart olduğunu vurguladı. Hem sektöre hem de üyelere yönelik her alanda fayda sağlayıcı projelere üzerinde çalışmalar yaptıklarını kaydeden Mert, üyelerin ihtiyaçlarını önemsediklerini söyleyerek,  bu yönde çeşitli anlaşmalara imza attıklarını dile getirdi. 

Emrah ÖZCAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.