Kartonlu ÖNLEM

Kartonlu ÖNLEM

Otobüs duraklarındaki oturak kısmının demir olması, bu soğuk havalarda yolculara zor anlar yaşatıyor. Demirin soğuğundan etkilenmek istemeyen vatandaşlar ise çözümü durakların oturak kısmına karton sererek bulmuş.

Başkent'te hava sıcaklıkların eksiyi gösterdiği bu günlerde dışarıda dolaşan vatandaşlar zor günler geçiriyor. Bu soğuk havalardan korunmaya çalışan insanlar ise birtakım ilginç çözümler buluyor. 

ÇAREYİ KARTONDA BULDULAR
Dondurucu soğuklara karşı vatandaşların kıvrak zekası sayesinde bulduğu ilginç çözümlerden bir tanesine ise Ulus Anafartalar Çarşısı önündeki otobüs duraklarında rastladık. Otobüs duraklarındaki oturak kısımlarının demir olmasından dolayı oturmakta zorluk çeken vatandaşların, oturaklara karton serdiğini gördük. Bu pratik çözüm ile demirin soğukluğunun hissedilmediği aktarıldı.

KAPALI DURAK ÖNERİSİ
Görüştüğümüz vatandaşlar ise şunları söyledi: "Malum hava soğuk olunca duraklardaki demir taburelerde bir hayli soğuk oluyor. Bu kartonları koymuşlar bu soğuk havalarda gayet de güzel olmuş. Aslında bizim otobüs duraklarımız da bazı illerde olduğu gibi kapalı olsa çok iyi olur. Yaz-kış bu durakların nimetinden faydalanabiliriz." 

OSMAN AKDOĞAN / HABERVAKTİM-

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.