Kavşakta park sorunu

Kavşakta park sorunu

Mamak ve Altındağ’ı birbirine bağlayan ve trafiğe çözüm için yeni yapılan köprülü kavşakta trafik sorunu devam ediyor.

Altındağ ve Mamak sınırları içerisinde bulunan 4 büyük caddenin kesişim yeri olan Hüseyin Gazi Mahallesi kavşak noktasına trafikte yoğunluk yaşanması nedeniyle köprülü kavşak yapılmıştı. Uzun süren çalışmalar neticesinde bitirilen kavşağın oluşan trafiği daha da artırdığını söyleyen vatandaşlar, kavşağa araç park eden duyarsız sürücülere ise de tepki gösterdi.

Trafik ekipleri bulundurulsun

3a3424f7-12ad-4923-b051-78f17ac42588.jpg

Duyarsız araç sahiplerinin kavşak ve çevresine gelişigüzel araç park etmesi semt sakinleri ve çevre esnafının tepkisine neden oluyor. Özellik ile trafiğin yoğun olduğu iş giriş ve çıkış saatlerinde oluşan uzun araç kuyruklarına birde sürücülerin gelişigüzel araç park etmesi eklenince maddi hasarlı birçok kazaya sebebiyet veriyor. Vatandaşlar kavşakta trafik ekiplerinin bulundurmasını talep ederken hatalı park eden araçların çekilmesini istiyor.

Trafik lambasının önüne araç park ediliyor

Vatandaşlar duyarsız sürücülerin kavşağın ortasına araç park ettiklerini belirterek bazı şahısların caddeyi ara sokaklar gibi kullanmasından yakındı. Vatandaşlar, “Bazı şahıslar kavşağın ortasına araç park edip gidiyorlar. Trafik lambasının önüne araç park ediyorlar. Trafiğin yoğun olduğu saatlerde park halindeki araçları seyir halinde sanan diğer sürücüler park halindeki araçların arkasında uzun kuyruklar oluşturuyor. Bu da karışıklığa neden oluyor. Kavşakta mobese kameraları bulunmakta. Bu kameralar kullanılarak hatalı park eden sürücülere ceza yazılmalı ve bu karışıklığa engel olunmalıdır.” ifadelerini kullandı.

Emrah ÖZCAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.