Kazalara çözüm bulunması için illa biri mi ölmeli?

Kazalara çözüm bulunması için illa biri mi ölmeli?

Altındağ’a bağlı Mehmet Akif Ersoy ile Celal Esat Arseven caddelerinin kesişim noktasında meydana gelen trafik kazalarına tepki gösteren mahalleli aylar geçmesine rağmen çözüm bulamadı. Mahalleli, “Kazalara çözüm bulunması için illa biri mi ölmeli?” dedi.

Altındağ Doğantepe ve Gülpınar Mahallesi sakinleri, Mehmet Akif Ersoy Caddesi ile Celal Esat Arseven Caddesi’nin kesişim noktasında sürücülerin kontrolsüz ve hızlı araç kullanması sonucu meydana gelen trafik kazalarına tepki göstermişti. Daha önce yazmış olduğumuz haber sonucunda herhangi bir önlem alınmayınca mahalleli ‘İlla birisi mi ölmeli? Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş neden sesimizi duymuyor?’ diyerek isyan etti.

iccccc1.jpg

CAN VE MAL KAYIPLARI OLMAMASI İÇİN ÇÖZÜM ŞART

Gazetemize konuşan mahalle sakinleri, “Yaklaşık bir ay önce de burada yaşanan trafik kazalarına çözüm istediğimizi söylemiştik. Fakat hiçbir çözüm yok. Başvurduğumuz, şikâyet ettiğimiz yerlerden de dönüş alamadık. İstediğimiz bir trafik lambası. Trafik lambası olduğunda kontrolsüz geçişler önlenecek. Kazalar önlenecek. Sürülerin hız yapması önlenecek. Olası can ve mal kayıpları yaşanmayacak. Burada bir çözüm olması için illa biri mi ölmeli?’ dedi.

whatsapp-image-2022-12-14-at-11-21-45-4.jpeg

SESİMİZE KULAK VERİN

Sürücülerin kontrolsüz olması, hız yapması sebebiyle sıklıkla kaza olan bölgede herhangi bir önlem alınmıyor oluşuna tepkili olan mahalleli, Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş’a yeniden seslenerek, “Buraya trafik lambası şart. Geçiş üstünlüğünü belirlemek adına atılması gereken bir adım. Sorun bu şekilde ortadan kalkacak. Bizler, çocuklarımız bu yolu kullanıyoruz. Nereden ne geleceği belli değil. Mahalleli olarak bu durumdan çok sıkıldık. Can ve mal güvenliğimiz için bir an önce yapılması gereken yapılmalı. Mahalleli de rahat bir nefes almalı. Büyükşehir Belediyesi’ne sesleniyoruz. Bu kesişim noktasında daha fazla kaza olmaması için sesimize kulak verin” şeklinde konuştu.

217753.jpg

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’Nİ GÖREVE DAVET

“Bizlerin burada söylediği cümleler Belediye Başkanımız Mansur Yavaş’a ulaşmıyor mu?” ifadesini kullanan bölge sakinleri, “Aylar geçti. Şikâyette ettik. Sonuç yok. Tekrar Belediye Başkanımız Mansur Yavaş’a seslenerek trafik lambası yapılmasını talep ediyoruz. Çok fazla kaza oluyor. Kazaya davetiye çıkaran birçok olaya şahit oluyoruz. Belediyemiz için bir trafik lambasını yapmak aylar sürmeyecektir. Gereken yapılmalı. Belediye çalışanlarını göreve davet ediyoruz” diye konuştu.

Faruk Gökyurt/ İLKSAYFA-

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.