Keçiören Teleferik nerede, çalışma saatleri neler, nasıl gidilir, teleferik ücreti ne kadar?

Keçiören Teleferik nerede, çalışma saatleri neler, nasıl gidilir, teleferik ücreti ne kadar?

Keçiören teleferiğin 26 Aralık 2022 tarihinde tekrar hizmete açılmasının ardından vatandaşlar ücretini merak ediyor. Peki, Keçiören Teleferik nerede, çalışma saatleri neler, nasıl gidilir, teleferik ücreti ne kadar?

Keçiören Belediyesi önce koronavirüs tedbirleri sonra bakım çalışmaları yüzünden teleferik hizmetini durdurmuştu. Keçiören teleferik 26 Aralık 2022 tarihinde tekrar hizmete açıldı. Peki, Keçiören Teleferik nerede, çalışma saatleri neler, nasıl gidilir, teleferik ücreti ne kadar?

KEÇİÖREN TELEFERİK NEREDE, NASIL GİDİLİR?

Uzun bir aradan sonra tekrar hizmete açılan Keçiören Teleferik, Fatih Caddesi Atatürk yürüyüş parkı içinde bulunuyor. İkinci adresi ise Cumhuriyet istasyonu olarak geçiyor. Keçiören Teleferik Atatürk Bahçesi ve Estergon Kalesi arasında bulunan yürüyüş yolu içerisinde yer alıyor. Keçiören Teleferiğe gitmek isteyen vatandaşlar 277, 415, 418, 419, 479, 482 ve 482-7 hat numaralı Keçiören otobüslerine binip Atatürk Bahçesi’nde inerek teleferiğe erişim sağlıyor.

kecioren-teleferik-nerede-calisma-saatleri-neler-nasil-gidilir-teleferik-ucreti-ne-kadar-2.jpg

KEÇİÖREN TELEFERİK ÇALIŞMA SAATLERİ NELER?

Keçiören Teleferik 8 kişilik kabinleri ile toplamda 16 kabinle hizmet veriyor. Keçiören Teleferik, Subayevleri Mahallesi’nde bulunan Atatürk Bahçesi ve Tepebaşında bulunan Güçsüzler Yurdu arasında hem turistik hem de ulaşım amaçlı hizmet veriyor. Keçiören Teleferik haftanın her günü saat 12.00 ile 20.00 arasında misafirlerini ağırlıyor. Hattın uzunluğu bin 653 metre olup, şu anda en uzun şehir içi teleferik hatları arasında ilk üç sırada yer alıyor. Periyodik bakımları yapılan teleferiğin, en yüksek noktası 85 metre olduğu biliniyor. İnsanlar, Keçiören teleferiğinde geçirdikleri vakitten memnun olduklarını söylüyor. Muhteşem manzarasına sahip Keçiören teleferiği misafirlerini bekliyor.

KEÇİÖREN TELEFERİK ÜCRETİ NE KADAR?

Uzun bir bakım sürecinden sonra 26 Aralık 2022 tarihinde tekrar hizmete açılan Keçiören Teleferik hem ulaşım hem de seyir zevki imkanı veriyor. Vatandaşlar Keçiören Teleferiğin açılması için uzun zamandır beklemişti. 20 dakika boyunca güzel bir seyir zevki veren Keçiören Teleferiğin ücretleri merak edildi. Keçiören Teleferik fiyatları, yetişkin tam bilet 5 TL, 7-14 yaş arası gençler için 2,5 TL olarak belirlendi. 0-6 yaş çocuklar gaziler ve engelli vatandaşlar içinse teleferik ücretsiz olarak hizmet veriyor.

Salih Çifci / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.