Keçiören'de polis ailesini katletti: Boşanma süreci yormuş

Keçiören'de polis ailesini katletti: Boşanma süreci yormuş

Keçiören’de komiser yardımcısının ailesini katledip intihar etmesiyle ilgili mahalle sakinlerinden önemli iddialar ortaya atıldı. Vatandaşlar komiserin, boşanma aşamasında olması ve Hatay’da görev yapıyor olmasının psikolojisini bozduğunu söyledi.

13 Mayıs tarihinde Keçiören’de meydana gelen bir komiser yardımcısının eşini ve 2 çocuğunu katlederek intihar etmesiyle ilgili mahalle sakinleri önemli iddialarda bulundu. 19 Mayıs Mahallesi Çevik Sokak’ta gerçekleşen olayda Veysel Ö. iddiaya göre maddi sıkıntılar nedeniyle eşi ile boşanma aşamasına gelmişti. Bu süreçte eşi ile sık sık tartıştığı ifade edilen Veysel Ö’nün psikolojisinin bozulmuş olabileceğini iddia eden mahalle sakinleri, tayininin Hatay’a çıkmasının da etkili olabileceğini söyledi. Veysel Ö’nün bir süredir Hatay’da görev yaptığını söyleyen mahalle sakinleri, “Yaşadığı diğer sıkıntılarla üst üste gelince psikolojisi iyice bozuldu” diye konuştu. Olaydan önce kimseyle bir sorun yaşamadığını söyleyen komşuları ise, “Kendisini çok tanımıyordum. Ama kimse ile bir sorunu olduğunu duymadım. Kendi halinde gelir giderdi evine” dedi.

olay-yeri-ilk-goruntuler.jpg

BOŞANMA AŞAMASI YORDU

Mahalle sakinlerinin iddiasına göre Veysel Ö. maddi sıkıntılar nedeniyle eşiyle boşanma aşamasına geldi. Eşiyle bu süreçte sık sık tartıştığı ifade edilen Veysel Ö’nün psikolojisinin iyi olmadığı iddia edildi. Bir mahalle sakini “Eşiyle boşanma sürecindeydi. Öyle kimselerle bir sorunları da yoktu. Biraz borçları varmış sanırım onunla birlikte boşanma aşaması da ortaya çıkınca psikolojisi kötü etkilendi. Boşanma aşamasının psikolojik olarak yorduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

esini-ve-cocuklarini-vuran-polis-veysel-o.jpg

TAYİN İDDİASI

Mahalle sakinleri Veysel Ö’nün tayininin Hatay’a çıkması nedeniyle psikolojisinin bozulmuş olabileceğini iddia etti. Mahalle sakinleri, “Uzun süredir burada yaşıyor ama bir süredir Hatay’da görev yapıyordu. Duyduğumuza göre çok istekli bir tayin değilmiş. Bu nedenle zaten ailesini de götürmemiş. Bunun dışında öyle bir sıkıntısı yoktu. Biraz da borcu varmış sanırım. Yaşadığı diğer sıkıntılarla da üst üste gelince psikolojisi iyice bozuldu” şeklinde konuştu.

olayin-oldugu-daire.jpg

“KİMSEYLE SORUNLARI YOKTU”

Veysel Ö. ve ailesinin kimseyle bir sorun yaşamadığını belirten komşuları, yaşanan olay karşısında çok üzüldüklerini ifade etti. Olayın yaşandığı apartmanda yaşayan bir apartman sakini, “Kendisini çok tanımıyordum. Ama kimse ile bir sorunu olduğunu duymadım. Kendi halinde gelir giderdi evine. Ailesi de gördüğümüz kadarıyla gayet düzgün kişilerdi. Onun dışında çok fazla bir tanışıklığımız yoktu. İzne geldiğinde kimse ile çok sohbet etmez doğrudan evine giderdi. Sadece oğlu Mustafa’yı tanır ve severdik. Bizimle birlikte hemen karşıdaki camiye gelir namaz kılardı. Olaydan bir gün önce de ikindi namazında görmüştüm. Sohbet ettik namazını kıldı evine gitti.” açıklamasında bulundu.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.