Keçiörenlileri Heyecanlandıran Projeler

Keçiörenlileri Heyecanlandıran Projeler

Keçiören halkı uzun yıllardır beklediği metroya bu yıl kavuşacağı açıklandı, aynı zamanda yapımında son aşamaya gelinen Ihlamur Vadisi’de Keçiörenlileri heyecanlandırıyor. Metronun hizmete açılmasıyla ulaşım sıkıntısının son bulacağını düşünen Keçiören es

UĞUR ÖĞÜT / HABERVAKTİM

 

Keçiören’de bitmek üzere olan metro ve Ihlamur Vadisi Keçiörenlileri heyecanlandırıyor. Özellikle metronun hizmete açılmasıyla birlikte ulaşım sıkıntısının son bulacağını düşünen esnaf, Ihlamur Vadisi’ne binlerce insanın ziyarete geleceğini tahmin ediyor. Bu projelerin Keçiören’e değer katacağı noktasında hem fikir olan esnaflar, projelerin biran önce bitmesini sabırsızlıkla bekliyor.   

EV FİYATLARI 2-3 KAT ARTABİLİR

Projeler nedeniyle ev fiyatlarının 2-3 kat artabileceğini belirten Keçiören’de emlakçılık yapan Elvan Özal, “Metro ve Ihlamur Vadisi projeleri Keçiören’e değer katacaktır. Ev fiyatlarının 2-3 kat artacağını düşünüyorum. İnsanlar projeler nedeniyle ev fiyatlarının artacağını ön görüyor ve birçoğu evlerini satmıyor. Zaten kredi faizleri nedeniyle insanlar ev almakta zorlanıyor. Projelerin ev fiyatlarını arttıracağı düşünülürse Keçiören’de ev almak daha çok zorlaşacak” dedi.

TÜRKİYE’NİN VENEDİK’İ OLUR

Keçiören’in Venedik gibi olabileceğini ifade eden döner ustası Kadir Keçe, “Metronun bitmesiyle birlikte insanlar Keçiören’e daha kolay ulaşım sağlayacak. Ihlamur Vadisi Keçiören’in Gençlik Parkı olur, Ankara’nın dört bir yanından insanlar buraya gelir. Bu projeler Keçiören halkına büyük değer katacak. Şuan evi olanlar satmak istemiyor, projeler nedeniyle evlerin büyük ölçüde değer kazanacağını düşünüyorlar ve bekliyorlar. Ihlamur Vadisi’nde atmosfer oluşturulursa, kayıklarla bir etkinlik olursa Türkiye’nin Venedik’i olur” şeklinde konuştu. 

KEÇİÖREN’İN DEĞERİ 2 KAT ARTACAK

Projelerin Keçiören halkına büyük katkı sağlayacağını söyleyen akvaryumcu Mücahit Kansoy, “Keçiören şuanda Ankara’nın en iyi en güzel ilçelerinden bir tanesi, ister istemez bu projelerin Keçiören’e büyük katkısı olacaktır. Teleferiğin ve kalenin burada olması Keçiören’e bir değer katmış vaziyette, bu projelerin hayata geçmesiyle birlikte Keçiören’in değeri 2 kat artacak. Ankara’nın diğer ilçelerinden insanlar zaten Keçiören’i ziyarete geliyor, projelerin ardından bu ziyaretlerin sayısı daha çok artacak. Metro Keçiören ulaşımını büyük ölçüde rahatlatacak. Bu yılsonunda metronun açılmasını bekliyoruz, hem trafik rahatlayacak hem de insanların gidiş gelişleri daha kolay olacak. Vadi’de insanlar için bir mesire alanı olacağı için insanların rahatlayacağı ve nefis alacağı bir yer olacak. Gezmeye gelen insanlarda esnafa büyük katkı sağlayacak”    

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.