Kenetlenme Zamanı

Kenetlenme Zamanı

Ahi Evran Ocağı İş Adamları Derneği Başkanı Yunus Çelik, "Güçlü bir Türkiye için birlik olma zamanı kenetlenme zamanı, aramızdaki hainleri temizleyebilmek için bu tutumu yapmamız gerekir" dedi.

 

SÜLEYMAN TOKER/HABERVAKTİM-

 

Ahi Evran Ocağı İş Adamları Derneği Başkanı Yunus Çelik, millete ve devlete sahip çıkmak için 15 Temmuz’dan itibaren meydanlarda bulunduklarını belirterek, tekbirler eşliğinde vatanın bölünmez bütünlüğü korumak için mücadele verdiklerini aktardı.

ABDESTİMİ ALIP DIŞARI ÇIKTIM

Darbe girişimi gecesi anılarını Habervaktim’e anlatan Çelik, "Ailemle helalleşip, abdestimi alıp hemen dışarı çıktım. Çünkü bu ülke bizim, Suriyeliler gibi olmamak için kendimize sığınacak bir yer aramamak için dışarı çıktım; ama o gün gördüm ki içimizde o kadar çok hain var ki, o gün dışarı çıkmayanların hepsi benim gözümde haindir. Bu olaydan sonra güçlü bir Türkiye için birbirimize kenetlenmemiz gerekir" dedi

BİRLİK OLMA ZAMANI

Daha güçlü bir gelecek için kenetlememiz gerektiğini vurgulan Çelik "Bundan sonra daha güçlü bir Türkiye ve daha güçlü bir hükümet için devletimizin halkımıza kenetlenmesi gerekir. Hükümetin karşısında daha güçlü muhalefetler olması gerekir. Güçlü bir muhalefet olması böyle yapılanmaların oluşmasını zorlaştırır. Darbe olayı ülkemizde bir çığır açmıştır. Siyasi partileri ve tüm medya organlarını birleşmiş olarak gördük. Bizler yeni bir gelecek için dürüst olmalıyız, birilerine satılık olmamalıyız, şükretmeyi bilmeliyiz. Bir olmalıyız, birlik olmalıyız" diye konuştu.

EKONOMİMİZ DAHA DA GÜÇLENECEK

15 Temmuz’dan bugüne kadar ekonomi olarak gerilediklerini belirten Çelik, "Ama yine de çok şükür diyoruz. Darbe olmuş olsaydı eğer tamamen batardık. Ekonomiden bahsedemezdik bile. Ülke olarak en az 30 yıl geriye giderdik. Devletimizin uygulayacağı politikalar ile daha güçlü bir ekonomiye sahip olacağız. Ancak esnafın ayakta durabilmesi için bankların kredi limitlerini açmaları gerekir.  Esnafın kredi limitleri güçlü olması gerekir ki yapmış olduğu ticareti geliştirebilsin.  Devletimizin hükümetimizin yanında olan vatandaşı mağdur duruma düşmemesi için bir destek sağlanmalı. Devletimize sonsuz güvenimiz var. Devletimizden bu süreçte sorunları çözecek halkını kucaklayacak politikalar istiyoruz" şeklinde konuştu.

 

 

 

DİNLER ARASI DİYALOG MÜSLÜMANLIĞI BİTİRİR

Dinler arasında diyalogun Müslümanlığa zarar vereceğini söyleyen çelik, " Dinler arasında diyalog olursa Müslümanlar olarak biteriz. Ne camilere gideriz ne namaz kılarız ne oruç tutarız pasif olan bir din haline geliriz. Din adamları arasında diyalog olabilir ama dinler arasından diyalog asla olmamalı çünkü şuan dünya da Hıristiyan- Müslüman savaşı bulunmakta. Allah cumhurbaşkanımıza güç kuvvet versin onun liderliği onun bu devlete bağlılığı bu işi bitirdi. Biz Ahi Evran Ocağı İş Adamları Derneği olarak yıllardan beri devletimizin yanımızdayız. Dini kullanarak hareket eden insanlar hainlerdir" ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.