Kevser Koyuncu Ofluoğlu ilk adımı Mamak'ta attı

Kevser Koyuncu Ofluoğlu ilk adımı Mamak'ta attı

Mamak Kırşehirliler Derneği’ni ziyaret eden İYİ Parti Adayı Kevser Koyuncu Ofluoğlu, “Siyasete ilk defa Mamak’ta İYİ Parti ile atıldım. Mamak’a hizmet etmeye geliyorum. Belediyecilikte partinin önemi yoktur” dedi.

İYİ Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Kevser Koyuncu Ofluoğlu, Kırşehirliler ile Mamak Kırşehirliler Derneğinde bir araya geldi. Ofluoğlu, siyasete ilk defa Mamak'ta İYİ Parti ile atıldığını belirtti. Ofluoğlu, “Bu yola çıkış maksadım Mamak’a hizmet etmektir. Hem devletten gelen tecrübem ile hem de idarecilik tecrübem ile Mamak’a hizmet etmek için geliyorum” dedi. Partilerin belediyecilikte öneminin olmadığını vurgulayan Ofluoğlu, “Mamak yıllardır adaya değil partiye baktığı için hizmet alamadı” şeklinde konuştu.

Mamak Kırşehirliler Derneği Başkanı Kani Araz, “Bizim kapımız terör sempatizanları hariç her partiye açık. Biz bir sivil toplum kuruluşuyuz ve bizim bir siyasi görüşümüzün olması mümkün değil. Kişisel olarak her birimizin ayrı ayrı görüşleri var ama bu çatı altında herkese eşit mesafedeyiz” dedi.

kevser-koyuncu-ofluoglu.jpg

BU YOLA HİZMET İÇİN ÇIKTIM

İYİ Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Kevser Koyuncu Ofluoğlu, siyasete ilk defa atıldığını söyledi. Ofluoğlu, “Siyasete ilk defa Mamak’ta İYİ Parti ile atıldım. Atatürkçü, milliyetçi ve vatanını seven emekli albayım. Bu yola çıkış maksadım Mamak’a hizmet etmektir. Hem devletten gelen tecrübem ile hem de idarecilik tecrübem ile Mamak’a hizmet etmek için geliyorum. Mamak’ın dürüst bir adaya ihtiyacı var. Ben bu seçimin ortağıyım” diye konuştu.

fark-etmez.jpg

BELEDİYECİLİKTE PARTİNİN ÖNEMİ YOKTUR

Belediyecilikte partinin önemi olmadığını belirten Kevser Koyuncu Ofluoğlu, “Belediye başkanlığında adayın niteliği; dürüst, ahlaklı ve tecrübeli olması önemlidir. Belediyecilikte partinin önemi yoktur. Mamak yıllardır genel seçimler gibi particilik yaptığı ve adaya değil partiye baktığı için hizmet alamadı” şeklinde konuştu. Mamak’ı tanıdığını ifade eden Ofluoğlu,“40 yıldır Mamak’ı biliyorum. Mamak giderek kötü bir vaziyet aldı. Yanlış yatırımlar, siyasi hareketler ve belediye başkanlarının siyasetin izinden ayrılamayışı gibi nedenler Mamak’ı bu hale getirdi. Belediye başkanı seçildikten sonra partisinin hizmetinde değil Mamak’ın hizmetindedir” açıklamasında bulundu.

kani-araz-kirs-der-bask-mamak.jpg

“PROJELERİM MAMAK’I MAMAK YAPACAK”

İYİ Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Kevser Koyuncu Ofluoğlu, “Projelerim ayağı yere sağlam basan, Mamak’ı Mamak yapacak projelerdir. Organize sanayi, oto sanayi, doğu terminali, kadın emeği pazarı oto sanayi yüksekokulu ve diğer projelerim ile Mamak’ın çehresini baştan sona değiştireceğim” şeklinde konuştu

Mamak’ta bir güvenlik sorunu olduğunu belirten Ofluoğlu, şu ifadeleri kullandı:

“Mamaklı hanımlarımız ile görüştüm bana akşam saatlerinde sokakta güvenle gezemediklerini söylediler. Parkları aydınlatarak, güvenlik kameraları ile donatarak ve her parka bir güvenlik görevlisi koyarak bu sorunu çözeceğim. Kadınlarımız ve çocuklarımız Mamak’ta güvenle dolaşabilecekler.”

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.