Kıbrıs mahallesinde hasret bitti

Kıbrıs mahallesinde hasret bitti

Mamak Kıbrıs mahallesinde 11 Aralık'ta hizmete açılan Şehit Erhan Yıldırım İmam-Hatip Ortaokulu modern yapısıyla göz dolduruyor. Ankara'nın 72. Mamak'ın ise 8. İmam-Hatip unvanına sahip okulun kısa sürede öğrencilerle dolması bekleniyor.

Mamak Kıbrıs mahallesinde geçtiğimiz yıl yapımı tamamlanarak 11 Aralık'ta hizmete açılan Şehit Erhan Yıldırım İmam-Hatip Ortaokulu modern yapısıyla göz dolduruyor. İnşaat çalışmalarından dolayı yeni eğitim-öğretim yılına kısa bir gecikmeyle başlayan okula, çevre okullardan ve ilçelerden birçok öğrencinin kayıt yaptırmaya geldiği öğrenildi.

KISA SÜREDE DOLMASI BEKLENİYOR

Yaklaşık 1000 öğrenci kapasiteli Şehit Erhan Yıldırım İmam-Hatip Ortaokulu'na kısa sürede 120'den fazla öğrencinin kayıt yaptırdığı kaydedildi. Ankara'nın 72. Mamak'ın ise 8. İmam-Hatip unvanına sahip okulun önümüzdeki aylarda dolması bekleniyor. 

BAŞKENT'İN EN İYİLERİ ARASINA GİRMEYE ADAY 

Başkent'in en iyi okulları arasına gireceği düşünülen Şehit Erhan Yıldırım İmam-Hatip Ortaokulu'nda 32 derslik, 200 kişilik konferans salonu, yemekhane, spor salonu, geniş oyun alanı, futbol ve basketbol sahası  gibi birçok yer bulunuyor. 

VELİLER DE OKULDAN MEMNUN

img_8140.jpg

Şehit Erhan Yıldırım İmam-Hatip Ortaokulu'na çocuklarını kayıt yaptıran veliler ise "Mahallemize böyle bir okulun gelmesinden dolayı mutluyuz. Okulumuz her anlamda çok iyi. Çocuklarımızın kaydını bu okula aldık. Bu okulun imkanlarının daha iyi olduğunu düşünüyoruz. Çocuklarımızın burada daha iyi yetişeceğine inanıyoruz" dedi. 

Osman AKDOĞAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum