KİMSENİN UMURUNDA DEĞİL

KİMSENİN UMURUNDA DEĞİL

Ankara’nın en toplu konut projelerinden biri olan Kuzey Ankara’da bulunan Kuzey Yıldızı Parkı’nın lavaboları pislikten geçilmiyor. Konuyla ilgili uyarılarda bulunmamıza rağmen hiçbir işlem yapılmadı. Bu durum vatandaşlar arasında ‘kimsenin umurunda değil


ADEM GÜRSOY – HABERVAKTİM
Ankara’nın yıldızı konumundaki Büyükşehir Belediyesi’nin denetiminde bulunan Kuzey Yıldızı Parkı’nın lavaboları pislikten geçilmiyor. Musluklar kırık durumda ve lavabolarda su bulunmuyor. Bir okuyucumuzun şikâyeti üzerine gündeme getirdiğimiz konunun üzerinden 1,5 ay geçmesine rağmen hiçbir işlem yapılmadı. Konuyla ilgili görüşlerine başvurduğumuz vatandaşlar, bu kadar büyük yatırımın yapıldığı bir parkta lavaboların bu halde olmasının içler acısı olduğunu vurgularken problemin kimsenin umurunda olmadığını söylediler.
LAVABOLARADA SU YOK
Sözü edilen parkta lavaboların içerisinde su akmıyor. Vatandaşlar ihtiyaçlarını pet şişelerle dışarıdan getirdikleri su ile gidermeye çalışıyorlar. Dışarıdan getirilen su, lavaboların temizlenmesine yetmeyince lavabolar temizlenmeden bırakılıyor. Bu durumda lavabolar pislikten geçilmiyor.
MUSLUKLAR KIRIK
Söz konusu lavabolarda bulunan musluklar kırılmış durumda… Vatandaşlar, ihtiyaçlarını giderdikten sonra temizliklerini yapmak için büyük sıkıntı çekiyorlar. Vatandaşlar, konuyla ilgili yetkililerden çözüm bekliyorlar.
HABERVAKTİM GÜNDEME GETİRDİ
Kuzey Yıldızı Parkının içerisinde bulunduğu bu durumu bir okuyucusunun şikâyeti üzerine Habervaktim Gazetesi, 22 Ağustos 2015 tarihli sayısında gündeme getirmişti. Haberin üzerinden 1,5 ay geçmesine rağmen problemle ilgili hiçbir işlem yapılmadı.
UZUN ZAMANDIR DURUM BÖYLE
Kuzey Yıldızı’nda bulunan problemle ilgili gazetemize değerlendirmede bulunan Alperen isimli vatandaş şunları söyledi: “Bu parkın lavaboları uzun zamandır pislikten geçilmiyor. Kimse ilgilenmiyor, kimsenin umurunda değil. Bu kadar büyük yatırımın yapıldığı bir parkta lavaboların bu halde olması içler acısı… Her tarafının güvenlik görevlileriyle korunduğu bir parkın lavabolarının atıl kalması bu güzel mekâna yakışmıyor.”
SUÇ MAALESEF BİZDE
Gazetemize açıklamalarda bulunan Yusuf isimli vatandaş ise şunları dile getirdi: “Burası çok güzel bir park ama tabi ki lavaboların bu halde olması yakışmıyor. Devletimiz burayı çok güzel yapmış ve vatandaşın hizmetine sunmuş. Ancak lavaboları bu hale getiren vatandaşımız… Yani suç biz de… Hizmetimize sunulan bu güzel yerleri korumamız gerekirken kırıp döküyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.