Kırşehirli meclis üyesi adayları Mamak’ta bir araya geldi

Kırşehirli meclis üyesi adayları Mamak’ta bir araya geldi

Kırşehirli meclis üyesi adayları Mamak’ta halkla bir araya geldi. Kırşehirlilerin yoğun ilgi gösterdiği programa Asım Balcı da katıldı. Balcı, “Kırşehirli hemşerilerimizin yanımızda olacağından şüphemiz yok” dedi.

Kırşehirliler, AK Parti Meclis Üyesi Adayları Hamza Can, Fahri Ünlü ve Hayati Demir’in düzenlediği organizasyon ile Mamak’ta bir araya geldi. Programa; AK Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Asım Balcı, AK Parti Genel Başkan Vekili Hacı Turan, AK Parti Ankara Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar ve Mamak Kırşehirliler Derneği Başkanı Kani Araz, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Erhan Sarıgöl, MHP ilçe teşkilatı, önceki dönem Mamak Belediye Başkanı Gazi Şahin ve Mesut Akgül de katıldı. Program girişinde misafirler davul zurna ile karşılandı. Daha sonra Kırşehir yöresine ait türküler ile misafirlere Veli Ertaş eşlik etti.

Açılış konuşmasını yapan AK Parti Belediye Meclis Üyesi Adayı Hayati Demir, “Bugün burada bizleri yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerimize teşekkür ederim” dedi. Fahri Ünlü ise Kırşehirli hemşehrilerine birlik ve beraberlik mesajı verdi. Ünlü, “Bugün olduğu gibi her zaman birlik içerisinde Mamaklı hemşehrilerimize hizmet edeceğiz” diye konuştu.

Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar, muhteşem bir Kırşehir rüzgârı estiğini ve bu birliği her zaman göstereceklerini ifade etti. Kırşehirli meclis üyesi adayları ve Asım Balcı program sonunda el ele poz vererek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

farketmez.jpg

"MAMAKLILARA LAYIK OLACAĞIZ"

Meclis üyelerine destek programında konuşma yapan AK Parti Meclis Üyesi Adayı Hamza Can, Mamak halkına hizmet edeceğini ve layık olacağını ifade etti. Hamza Can, “Mamak’a geldiğimde insanlar kendilerine gecekondular yapıyordu. Henüz ufak bir çocuktum ve o insanları izlerdim. Nerden bilirdim ki o insanlara daha modern evler yapacağımı. Allah bizi o düşünceye daldırmış ve o sevdayla gelmişiz. 1995 yılından beri Mamak’ta inşaat işiyle uğraşıyorum. O tarihten beri kentsel dönüşüme destek veriyorum. Binlerce gecekondu yıktım ve 3 bine yakın yeni daire yaptım. Bugün Genel Başkanım Devlet Bahçeli ve dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olmak benim için bir şereftir. Cumhur İttifakı’nda bulunmaktan gurur duyuyorum. Asım Balcı Başkanımız ile sizlerin desteğiyle birlikte zafere ulaşıp Mamak halkına hizmet edeceğiz. Mamaklılara layık olacağız“ şeklinde konuştu.

gokcinardan-adaylara-destek-hilmi-gokcinar.jpg

GÖKÇINAR’DAN ADAYLARA DESTEK

Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar, yaptığı konuşmada meclis üyesi adaylarına destek ve birlik mesajı verdi. Gökçınar, “Bugün Kırşehirli Mamak meclis üyesi adaylarımızın ve Mamak’ta bulunan Kırşehirlilerin birliği ve beraberliği için toplandık. Ankara’da bulunan Kırşehirliler, Kırşehirli Dernekler Federasyonu çatısı altında birlik ve beraberlik içerisinde hemhal olmuş durumdayız. 65 derneğimiz ile hemşehrilerimizle bir arada oluyoruz. Meclis üyesi adaylarımıza çıkmış oldukları bu yolda şimdiden hayırlı olsun diyorum. Meclis üyesi adaylarımıza şu ana kadar yapmış olduğunuz çalışmalarınız yeterli değil meclis üyesi olup Asım Başkanımız ile beraber Mamak’a hizmet etmeniz gerekiyor diyoruz. Bunun için de biz Kırşehirlilere büyük görev düşüyor. Meclis üyesi adayı hemşehrilerimizin arkasında olmamız gerekiyor“ açıklamasında bulundu.

Asım Balcı’ya seslenen Gökçınar, “Mamak’ta Kırşehirliler adına bir problem yok, bizden tam kadro destek. 31 Mart akşamında Asım Başkanımıza ve meclis üyesi adaylarımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunacağız“ ifadelerine yer verdi.

mesut-akgul.jpg

ESKİ BAŞKANLARDAN BALCI’YA DESTEK

AK Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Asım Balcı’ya destek mesajı veren eski Mamak Belediye Başkanı Gazi Şahin, “31 Mart’ta yapılacak olan seçimin Mamak’ta ve Ankara’da ve ülkemizde başarıyla sonuçlanmasını umuyorum. Mamak’ımıza hizmet noktasında Mesut Akgül ile birlikte ipi beraber göğüsledik. Son 5 yıldır da değerli kardeşimiz Murat Köse göğüslüyor. Bugün ise kendisini yakinen tanıdığım ve kefil olunabilecek kalitede olan Asım Balcı, Mamak’ta adayımız. Asım Başkanım, biz gönülden yürekten şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyorum. Seçimi almanın ışığı yanmıştır. 1999’dan beri Kırşehirlilerin desteğini aldık. Bizleri destekleyen Kırşehirli hemşehrilerimizi de yürekten takdir ediyorum. Birlik ve beraberlik ile yolunuz açık olsun diyorum” dedi.

dua.jpg

Şahin’den sonra konuşma yapan eski Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Gazi Şahin Mamak’ı ilk defa CHP’den alan efsane başkandır. CHP döneminde yaşadıklarımızı hepimiz biliriz. Gazi Şahin Başkanımız belediyeye zemin oluşturdu ve devamında bizler görev yapma şerefine nail olduk. Bu dönem ise Cumhur İttifakı’mızın adayı Asım Balcı kardeşimiz Mamak’tan aday. Bize düşen birlik ve beraberlik içerisinde ona destek olmak. Birliğin ve beraberliğin olduğu yerde başarı vardır. Ayrılığın olduğu yerde düzensizlik ve başarısızlık vardır. Bu tabloyu başka hiçbir siyasi partide göremezsiniz. Çünkü bizler görevlere dava hassasiyeti ile bakarız. 31 Mart’ta da Kırşehirlilerimizin desteği ile birlikte hem Mamak’ta hem de Ankara’da kazanacağız. Bu yolda kıymetli meclis üyesi adaylarımızı sizlere emanet ediyoruz. Emanet ediyoruz ki sizlerin oyları ile mecliste bulunabilsinler. Bu konu çok önemli. Bir belediye başkanının hizmet edebilmesi için meclis grubunun sağlam olması çok önemli. Sizlerin oyları ile bunu başaracağız ve kardeşlerimiz de Mamaklılara hizmet edecek” şeklinde konuştu.

asim-balci.jpg

"REHAVETE KAPILMAYACAĞIZ"

AK Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Asım Balcı, Kırşehirlilerin desteğini her yerde hissettiğini belirtti. Seçimlere 20-25 gün olduğunu ifade eden Balcı, rehavete kapılmayacaklarını söyledi.

Balcı, “Kırşehirli hemşehrilerimizin desteklerini gittiğimiz her yerde kol kola ve omuz omuza hissediyoruz. Ama rehavete kapılmayacağız. 31 Mart’a 20-25 gün daha süremiz var. Bu süre içerisinde gece gündüz demeyerek burada bulunmayan bütün Kırşehirli hemşehrilerimizin kapısını çalacağız, elini sıkacağız, duasını ve desteğini isteyeceğiz. Bizler ‘emaneti ehline verin’ anlayışının mensuplarıyız. Emaneti ehline verin demek, Ankara’da 25 ilçede Cumhur İttifakı adayı kim ise oyunuzu ona verin demek. Ankara’da Turgut Altınok’u ilçelerde de Cumhur İttifakı adaylarını seçeceğiz. Kırşehirli hemşehrilerimizin bizim yanımızda olacağından şüphemiz yok. Daha önceki görevlerimizde de Kırşehirlilerin yanında olmaya gayret ettik. 31 Mart’ta seçimi kazanıp hemşehrilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Meclis üyesi adaylarımızla birlikte kalbimiz de gönlümüz de sizlere her zaman açık olacak. Buradan açık söz ve çek veriyorum. Mamak’ta seçimi alacağız ve daha önceki başkanlarımızdan aldığımız bayrağı daha ileriye götürmek için var gücümüzle çalışacağız“ açıklamasında bulundu.

haci-turan.jpg

"SIKILMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ"

Seçim süresince sıkılmadık el bırakmayacaklarını ifade eden AK Parti Genel Başkan Vekili Hacı Turan, şu ifadeleri kulandı:

“Bugün burada bulunan kardeşlerimin her biri vatandaşlara hizmet etmeyi bilen kişiler. Mamak'taki Kırşehirler bizlere her zaman Cumhur ittifakının yanında olduklarının mesajını verdi. Biz her zaman sizinle birlik beraberlik içerisinde çalışacağız. 31 Mart akşamına kadar kapı kapı her tarafı gezip sıkmadık el selam vermedik insan bırakmayacağız.”

Hacı Turan, konuşmasında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a eleştiride bulundu. Turan, “Mevcut Büyükşehir Belediye Başkanının Ankara'ya yapılan elle tutulur, bir tane hizmeti yok. Son 4 yılda Ankara'ya ilgilendiren bir tane yatırımı yok. Ankara artık daha fazla büyüdü, nüfusu 5 milyon 875 bin civarında. Sabah ve akşam saatlerinde trafiği görüyorsunuz. Ankara’da ciddi manada trafik sorunu var. Bunun için kendisine ne yaptın diye sorduğun zaman 1 metre bile ulaşımla ilgili yatırımı yoktur” diye konuştu.

julide-sarieroglu.jpg

"MAMAK’A DAMGASINI VURACAK"

AK Parti Ankara Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, Asım Balcı’nın Mamak’a damga vuracağını ifade etti. Sarıeroğlu, “Asım Başkan çalışmalarıyla imzasını atmış bir arkadaşımız. Önümüzdeki dönemde de hanımların kardeşi, gençlerin abisi, büyüklerimizin ağabeyi, sıkıntısı olanın en kısa sürede ulaşacağı bir başkan olacak. Asım Başkanımız sizlerin desteği ile birlikte önümüzdeki 5 yılda Mamak’a damgasını vuracak“ ifadesinde bulundu.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.