Kırşehirlilerden Mamak'a tam destek

Kırşehirlilerden Mamak'a tam destek

Mamak Kırşehirliler Derneği, Mamak Belediye Meclisi’nin CHP, AK Parti ve MHP grup başkanları ile bir araya geldi.

Mamak Kırşehirliler Derneği, Mamak Belediye Meclisi’nin CHP, AK Parti ve MHP Grup Başkanlarını ziyaret etti. Başkanlar, birlik ve beraberlik mesajı vererek herkes için çalışacaklarını belirtti. Dernek Başkanı Kani Araz, Mamak’a hizmet edecek projelere onuna kadar destek olacaklarını belirtti. Araz, “Ayrımcılık yapmadan kimseyi ayırt etmeden hep birlikte Mamak’ı güzelleştirip gelişimine katkı sağlayacağız” diye konuştu. Birlik ve beraberlik mesajının verildiği ziyarette ana gündem Mamak oldu. Grup başkanları parti fark etmeksizin Mamak’a hizmetin arkasında olduklarını ifade etti.

adem-orman.jpg

KIRŞEHİRLİLERDEN ZİYARET

Mamak Kırşehirliler Derneği, Mamak Belediyesi'nin CHP, AK Parti ve MHP Grup Başkanlarını ziyaret etti. Bu ziyaretler sırasında Mamak için yapılabilecek projeler ve etkinlikler detaylı bir şekilde ele alındı. Ana gündem maddesi Mamak'ın geleceği ve kalkınması oldu. Mamak’ta istihdam yaratacak ve gelişime katkı sağlayacak projelere odaklanılarak bununla birlikte betona yatırım yapılmaması gerektiği ifade edildi.

whatsapp-image-2024-05-28-at-10-08-21.jpeg

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

Görüşmelerde başkanlar, birlik ve beraberlik mesajı verdi. "Partilerimiz farklı olsa da Mamak için hep birlikte hizmet etmeye hazırız" diyerek ortak bir hedef doğrultusunda çalışma niyetlerini dile getirdiler. Sosyal yardım ve sanayiyi kalkındırma projeleri de bu kapsamda konuşulan önemli konular arasında yer aldı. Mamak’ı birliğin ve beraberliğin yöneteceğini belirten başkanlar, ortak bir fikir olarak “kimseyi ayırt etmeden ve ayrımcılık yapmadan herkes için çalışacağız” dedi.

kurgs.jpg

KIRŞEHİRLİLERDEN TAM DESTEK

Mamak Kırşehirliler Derneği, Mamak için yapılacak her türlü projeye ellerindeki imkanlar dahilinde destek olacaklarını grup başkanlarına ifade etti. Mamak’ın kalkınmasını sağlayacak her projenin arkasında olduklarını belirten Dernek Başkanı Kani Araz, “Hepimiz Mamak’ta yaşıyoruz. Hepimizin ortak paydası Mamak. Mamak’ın gelişimine katkı sağlayacak her türlü projenin sonuna kadar destekçisi olacağız. Ayrımcılık yapmadan kimseyi ayırt etmeden hep birlikte Mamak’ı güzelleştirip gelişimine katkı sağlayacağız” şeklinde konuştu.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.