Kırşehirlilerle bir araya gelen Asım Balcı’dan birlik ve beraberlik mesajı

Kırşehirlilerle bir araya gelen Asım Balcı’dan birlik ve beraberlik mesajı

AK Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Asım Balcı ve Kırşehirliler; AK Parti Belediye Meclis Üyesi Adayı Hamza Can’ın organize ettiği akşam yemeğinde bir araya geldi. Programda birlik ve beraberlik mesajı verildi.

AK Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Asım Balcı ve Kırşehirliler; AK Parti Belediye Meclis Üyesi Adayı Hamza Can’ın organize ettiği yemek programında bir araya geldi. Mamak İnşaat Müteahhitleri Derneği (MİM-DER) Başkanı, ATO Meclis Üyesi Hamza Can’ın düzenlediği programa, Eti Mahallesi’nde bulunan Mucurlular Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği ev sahipliği yaptı. Programa AK Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Asım Balcı ile birlikte AK Parti Mamak İlçe Başkanı Erhan Sarıgöl, Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar, Mamak Kırşehirliler Derneği Başkanı Kani Araz, Sincan Kırşehirliler Derneği Başkanı Yunus Koçak ve Keçiören Kırşehirliler Derneği Başkanı Hakan Gönen katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Mucurlular Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Veysel Eken, “Milliyetçi ve muhafazakâr yapı içerisinde milletine saygı duyarak siyaset yapan her kardeşimiz bizim gönüldaşımızdır. Belediye meclis üyesi listesine bizi temsil edecek olan Hamza Can kardeşimizi aldığı için Asım Bey’e teşekkür ediyorum“ dedi.

1.jpg

SARIGÖL’DEN BİRLİK MESAJI

AK Parti Belediye Meclis Üyesi Adayı Hamza Can’ın organize ettiği organizasyonda konuşma yapan AK Parti Mamak İlçe Başkanı Erhan Sarıgöl, Kırşehirlilere birlik ve beraberlik mesajı verdi. Sarıgöl, “Cumhurbaşkanımızın önderliğinde birliğin, beraberliğin ve kardeşliğin daim olduğu güzel bir dönem geçiriyoruz. Bize oy versin veya vermesin. Her bir vatandaşımızın ve kardeşimizin yanındayız. Mamak’ta her ideolojiye sahip arkadaşımız var. Her şeyden önce insan olmak önemli. Bir vatandaşımızın bir şeye ihtiyacı varsa el birliği ile ona yardım etmek bizim önceliğimizdir“ diye konuştu. Seçimlerde kazanacaklarını belirten Erhan Sarıgöl, “Mamak’ın çehresini değiştirmek, gönüllere dokunmak, tevazu ve samimiyetini ortaya koymak adına Asım Başkanımız ile 31 Mart akşamı güzel bir zafer kazanacağız. Sadece Mamak’ta değil, Ankara’da da Altınok Başkanımız ile birlikte hem şehrimizin çehresini değiştireceğiz“ dedi.

2.jpg

ANADOLU BİRLİĞİ VURGUSU

AK Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Asım Balcı, yemek öncesinde yaptığı konuşmada Anadolu insanından bahsetti. Balcı, “Bu akşam bir gönül sofrasına misafir olduk. Allah birliğimizi beraberliğimizi daim etsin. Hepimiz aynı toprakların, Anadolu’nun insanlarıyız. Bizler birbirimizin derdinden halinden anlarız. Kırşehir, Çorum, Yozgat veya Çankırı fark etmez. Biz Anadolu insanıyız ve Mamak’ta tüm sorunlarımızı birlikte çözeceğiz“ şeklinde konuştu.

Yaklaşan yerel seçimler ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Balcı, Mamak’ta ve Ankara’da kazanacaklarını ifade etti. Balcı, Hamza Can’ın Kırşehirlilerin sesi olacağını şu sözlerle belirtti: “Kırşehirli hemşehrilerimizle omuz omuza beraber olacağız. Bu süreçte Hamza Can kardeşimiz ile birlikte sizlere daha iyi hizmetler sunacağız. O da sizlerin belediye içindeki sesi olacak. 31 Mart’ta seçimi kazanacağız ve yine sizlerle birlikte olacağız. Her zaman ulaşabileceğiniz bir başkan olacağım. Sorunlarımızı beraber çözeceğiz ve bu birlikteliği seçimlerden sonra da sürdüreceğiz. Ankara’yı da kazanacağız ve Turgut Başkanımızla birlikte 31 Mart zaferini beraber kutlayacağız”

3-001.jpg

GÖKÇINAR BAŞARILAR DİLEDİ

Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar, Asım Balcı’dan sonra yaptığı konuşmada hemşehrisi Hamza Can’a başarılar diledi. Gökçınar, “Asım Bey’e meclis üyesi listesinde hemşehrimiz Hamza Can kardeşimize yer verdiği için bir Kırşehirli olarak teşekkür ederim. Mamak’ta ciddi bir Kırşehirli nüfusu var. Hamza kardeşimiz Mamak’ta yaşayan Kırşehirlilerin belediyedeki temsilcisi olacak. Bunun için Asım Başkanımızı, Mamak Belediye Başkanı yapmamız gerekiyor. Ben şimdiden hem Asım Başkanımıza hem de Hamza kardeşimize başarılar diliyorum“ ifadesini kullandı.

4.jpg

“HEMŞEHRİLERİMİN SESİ OLACAĞIM”

AK Parti Belediye Meclis Üyesi Adayı Hamza Can, adaylığına yönelik değerlendirmeler yaparak hemşehrilerine teşekkür etti. Can, “Bugün burada benimle olup desteklerinizi esirgemediğiniz için çok teşekkür ederim. İnşallah her zaman böyle birlik ve beraberlik içerisinde olacağız. Yerel seçimlerin yaklaşması ile beraber girdiğimiz bu süreç tüm hemşehrilerimize hayırlı olsun. Hem Mamak’ta hem de Ankara’da kazanıp şehrimize hizmet edeceğiz. Mamak’ta 70 bin civarında Kırşehirli hemşehrimiz yaşıyor. Asım Başkanımızla 31 Mart akşamında seçimi kazandığımızda tüm hemşehrilerimizin belediyedeki sesi olacağım. Mamak için birlik ve beraberlik içinde olacağız. Bu güzel günde bizleri yalnız bırakmayan Asım Bey’e ve siz değerli hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.