Kıymalı pide ile cinsel tacize 4 yıl hapse itiraz

Kıymalı pide ile cinsel tacize 4 yıl hapse itiraz

Kırşehir'de bir okulda hizmetli M.K., arkadaşının kızına kıymalı pide bahanesiyle cinsel tacizde bulundu. Yargılandı ve 4 yıl 2 ay hapse mahkum edildi. Cezanın azlığı karşısında 7 yaşındaki mağdur kızın ailesi sinir krizleri geçirdi.

Tüyleri diken diken eden rezalet Kırşehir’de yaşandı. Bir okulda hizmetli olan M.K., arkadaşının kızına kıymalı pide bahanesiyle cinsel tacizde bulundu. Yargılandı ve 4 yıl 2 ay hapse mahkum edildi. Cezanın azlığı karşısında 7 yaşındaki mağdur kızın ailesi sinir krizleri geçirdi.

Hazırlanan savcılık iddianamesiyle sanık M.K. hakkında “çocuğun cinsel istismarı ve cinsel istismar” suçundan dava açıldı. Dava Kırşehir Ağır Ceza Mahkemesinde görüldü.
Sosyal çalışmacı eşliğinde ifade veren mağdur B.Ş.(7) taciz gününden önce de kendisine sanık M.K.'nın uygunsuz hareketlerde bulunduğunu ve kıymalı pide bahanesiyle arkadan sarıldığını anlattı.

Mahkeme başkanının sosyal çalışmacının yorumunu istemesi üzerine mağdurla iki defa görüşen sosyal çalışmacı, çocuğun ifadelerinde zıtlık olmadığını yaşından dolayı da bazı kavramların oturmadığını bildirdi.

AİLE SİNİR KRİZLERİ GEÇİRDİ

Aile çocuklarının beyanları karşısında sinir krizi geçirdi. Anne İ.Ş., sanığa alt değil üst sınırdan ceza verilmesini isterken “Biz verilen cezaya itiraz ediyoruz. Çocuğum 7 yaşında, hukuksal boyutu sonuna kadar kullanacağız. Çocuğum olaydan sonra psikiyatrikse gitti. Çocuğum aşırı derecede hırçınlaştı” diye konuştu.

Aşıkpaşa Ortaokulu’nda meydana gelen olayda sanığın, 7 yaşındaki mağdur B.Ş.'yi kıymalı pide verme bahanesiyle ilkokul bahçesinden çağırarak ortaokul binasında bulunan olay yerine götürdüğü ve çocuğun cinsel organına elleyerek sürtme eylemini gerçekleştirdiği kanaatine varıldı. Sanık M.K., 4 yıl 2 ay ceza alarak Kırşehir E Tipi Cezaevi'ne gönderildi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.