Okul müdürü etek altı arşivini itiraf etti: Hepsini arşivleyip isimlendirmiş

Okul müdürü etek altı arşivini itiraf etti: Hepsini arşivleyip isimlendirmiş

Kadınların etek altı fotoğraflarını çekip bunları telefon ve bilgisayarlarında arşivlediği ortaya çıkan polis memurunun ardından şimdi de bir okul müdürü benzer bir eylemde yakalandı. Sapık müdür suçunu itiraf etti. Hepsini arşivleyip isimlendirmiş..

Birkaç gün arayla gelen iki haber, tiksindirdi, “eyvah eyvah” dedirtti. İlk olay İstanbul'un Kağıthane ilçesinde bir markette yaşandı. Bir erkek, markette alışveriş yapan kadının yanında eğilerek telefonuyla etek altı görüntüsünü çekerken kameralara yakalandı. Ve bu sapığın komiser olduğunun ortaya çıkmasıyla şaşkınlık ve öfke katlandı.

ŞİMDİ DE OKUL MÜDÜRÜ

Kamuoyunda bu iğrenç olayın şaşkınlığı halen sürürken, benzer bir olay daha patlak verdi. Sapık yine kimliği ile dikkat çekti, ne oluyor böyle dedirtti. Çünkü yine İstanbul’da yakalanan ve kadınların etek altı görüntüsünü çeken kişinin okul müdürü olduğu tespit edildi.

ERZURUM’DAN GELMİŞ!

Edinilen bilgilere göre, sapık okul müdürü, Erzurum'dan İstanbul'a gezmek amacıyla gelmişti. Müdür Hakan K. geçtiğimiz aralık ayı başında dolaşmaya başladı. İstiklal Caddesi'nden Kadıköy'e kadar birçok yeri gezen Müdür Hakan K. iddiaya göre, cep telefonuyla sokakta, metroda ya da parkta etekli gördüğü kadınların gizlice etek altı fotoğraflarını çekti.

HEPSİNİ TEK TEK ARŞİVLEYİP İSİMLENDİRMİŞ

Sabah’ın özel haberine göre; müdür Hakan K. bu şekilde yaklaşık 100 kadının fotoğraf ve videolarını telefonunda özel klasörlere ayırarak arşivledi. Kadınları hatırlamak için bir de yöntem geliştiren Hakan K., klasörlere "eteği g..üne sığmayan", "leoparlı kadın", "kod valizli", "lila şortlu", "mavili tatlı kız" gibi sapıkça isimler koydu.

PİŞMAN OLDUĞUNU SÖYLEDİ AMA...

Yine edinilen bilgilere göre, sapık müdür, Hamza E. isimli vatandaşın 16 Aralık'ta olaya tanık olması ve tepki vermesi üzerine yakayı ele verdi. Sapıklığa tanıklık eden vatandaşın ihbarı üzerine müdür Hakan K. gözaltına alındı.

Hakan K. hakkındaki iddiaları reddetmezken "Senelik izin alarak İstanbul'a geldim. Burada bulunduğum süreçte birçok kadının gizlice etek altı fotoğrafını çektim. Bugünse yakalandım" dedi ve pişman olduğunu ifade etti.

Hakim karşısına çıkarılan şüpheli müdür "kişisel verileri hukuka aykırı şekilde kullanma" suçundan tutuklanarak cezaevine kondu.

Kaynak: Sabah gazetesi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.