Türkiye Ankara’daki iğrenç olayı konuşuyor

Türkiye Ankara’daki iğrenç olayı konuşuyor

Ankara'da 21 yaşındaki E.B.'nin, babasının ilk kez 12 yaşındayken kendisine tacizde bulunduğunu açıklamasının ardından tacizci babaya tepki yağmaya başladı.

Ankara'da 3 kızına cinsel taciz ve istismarda bulunduğu suçlamasıyla 47 yaşındaki M.B., 31 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılarak, tutuklandı. Duruşma çıkışında babasının yakınları tarafından darbedilmesi sonrası sosyal medyada canlı yayın açarak tüm yaşadıklarını anlatan E.B., babasının 12 yaşındayken kendisine tacizde bulunduğunu söyledi.

Babasının gece uyurken odasına girdiğini ve kardeşleriyle banyo yaparken yine tacizlerini sürdürdüğünü söyleyen E.B., babasının kendisine ve 2 kız kardeşine yıllarca tacizde bulunduğunu ve şiddet uyguladığını ileri sürdü.

Yaklaşık 2 yıl önce E.B., babası M.B ve annesi R.B.'nin kavga etmeleri ve birbirlerinden şikayetçi olmaları üzerine onlarla birlikte gittiği polis merkezinde şikayetçi oldu. Bunun üzerine E.B.'nin kız kardeşleri N.B. (18) ve T.B.'nin (13) de ifadesi alındı.

BABADAN AÇIKLAMA: "AÇIK GİYİNDİKLERİ İÇİN BASKI YAPTIĞIMDAN..."

M.B., tutuksuz yargılandığı mahkemedeki savunmasında, "Ben biraz baskıcı bir baba oldum. Çocuklarım açık giyiniyor, diye baskı yaptım; onlar da rahat giyinmek istediler. Büyük ihtimal bundan dolayı benim hakkımda beyanda bulunmuşlardır, suçlamayı kabul etmiyorum" dedi. Dava, 22 Nisan 2022'de sonuçlandı.

BABAYA 31 YIL 6 AY HAPİS CEZASI

Mahkeme heyeti, sanık M.B.'ye; kızlarından N.B.'ye yönelik 'basit cinsel istismar' suçundan 6 yıl, T.B.'ye yönelik 'cinsel taciz' suçundan 1 yıl 6 ay, 'çocuğun basit cinsel istismarı' suçundan 15 yıl, o zaman ismi K.B. olan büyük kızı E.B.'ye yönelik de 'cinsel taciz' suçundan 1 yıl 6 ay ve 'sarkıntılık düzeyinde basit cinsel istismar' suçundan 7 yıl 6 ay olmak üzere toplam 31 yıl 6 ay hapis cezası verdi. Sanığın tutuklanmasına da karar verildi.

BABASINI İFŞA ETTİ

İsmini değiştiren kardeşlerden E.B., boşanma duruşmasında babasının yakınlarının kendilerine saldırması ve tehditleri sürdürmesi üzerine tüm yaşadıklarını sosyal medyadan paylaştı. Öte yandan E.B.'ye birçok kişi de destek mesajı gönderdi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.