Kızıl Goncalar dizisinde kriz yaratacak ayrılık! Sevenleri tepkili

Kızıl Goncalar dizisinde kriz yaratacak ayrılık! Sevenleri tepkili

Kızıl Goncalar dizisi her hafta NOW ekranlarında fırtınalar estirmeye devam ederken yeni bölüm yine kriz dolu anlara neden oldu. İşte kimsenin bilmediği o detay…

Pazartesi akşamları NOW ekranlarında adından büyük bir ilgiyle söz ettirmeye devam eden Kızıl Goncalar dizisinde taşlar yerine oturacak gibi durmuyor. Kızıl Goncalar dizisi her hafta NOW ekranlarında fırtınalar estirmeye devam ederken yeni bölüm yine kriz dolu anlara neden oldu. İşte kimsenin bilmediği o detay…

TANSİYON YÜKSELİYOR

Özgü Namal ve Özcan Deniz ikilisinin başrollerini paylaştığı Kızıl Goncalar dizisinde dizisinde bu defa tansiyon giderek yükselmeye başladı. Kızıl Goncalar dizisi yeni bölümle birlikte çerpıcı bir sahneyle seyircinin karşısında çıkarken, Meryem ve Zeynep'e tokat attığı sahnenin yankıları devam ediyor.Her bölümü nefes kesen anlarla seyircinin karşısında olurken bir sahne sonunda ortaya çıkan ayrıntı herkesi şaşkına çevirdi.

MERT YAZICIOĞLU DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Kızıl Goncalar izisinin son bölümünde Cüneyd karakterinin gözaltına alındığı anların ardından ayrılık haberleri de ortaya çıkmaya başladı. Kızıl Goncalar dizisinde Cüneyd karakterini oynayan başarılı oyuncu Mert Yazıcıoğlu'nun sezon finali yapılmadan sevilen diziye veda edeceği öne sürüldü. Bu ayrılık iddiasın ardından gözler Cüneyd karakteri yani Mert Yazıcıoğlu'na çevrilirken şu ana kadar diziden ayrılacağına dair resmi bir açıklama gelmedi.

GELECEK BÖLÜMDE NE OLACAK?

Kızıl Goncalar'da Levent koruyucu aile olarak Zeynep'i koruma altına mı alacak? Sadi Hüdai ile Cüneyd post için yarışıyor kim kazanacak? Meryem kocasıyla boşanacak mı? Seyirciler gelecek bölümde tüm bu sorulara cevap bulacak. Öte yandan, dizinin son bölümünde sıkça karşılaşılan "vaktı muazara" kavramı, izleyiciler arasında merak konusu oldu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.