Kızılcık Şerbeti Ömer öldü mü? Ömer diziden ayrılıyor mu?

Kızılcık Şerbeti Ömer öldü mü? Ömer diziden ayrılıyor mu?

Kızılcık Şerbeti dün akşam sezon finali ile ekranlara geldi. Son sahnede Ömer ve Kıvılcım trafik kazası geçirdi. Yeni sezonda ikisinden birinin öldüğü düşünülüyor. Peki, Kızılcık Şerbeti Ömer öldü mü? Ömer diziden ayrılıyor mu?

Hafta içi her Cuma ekranlara gelen, muhafazakar ve modern iki ailenin çatışmasını konu alan Kızılcık Şerbeti, dün akşam sezon finali ile yayınlandı. Son sahnede Kıvılcım ve Ömer’in trafik kazası geçirmesi, vatandaşlar tarafından Kızılcık Şerbeti Ömer öldü mü sorusunu gündeme getirdi.

KIZILCIK ŞERBETİ ÖMER ÖLDÜ MÜ?

Kızılcık Şerbeti'nde dün akşam sezon finali ile ekrana geldi. Büyük bir ilgiyle takip edilen dizi 29. bölümü ile ekranlara ara verdi. Sezon finalinde Doğa'nın Fatih'in onu aldattığını açıklayıp boşanmak istediğini söylemesinin ardından evden çıkan Kıvılcım ve Ömer trafik kazası geçirdi. Kazada ölen kişinin Kıvılcım mı ya da Ömer mi olduğu henüz bilinmiyor. İddialar arasında ikisinde de değil başka birinin öldüğü iddialar arasında yer alıyor. Dizide kimin öldüğü ise yeni sezonda belli olacak.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.