KKTC Cumhurbaşkanı Erhürman’ın Ankara ziyareti ertelendi
KKTC Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman’ın 15-16 Ekim tarihlerinde gerçekleştirmesi planlanan Ankara ziyareti, yaşadığı boyun fıtığı rahatsızlığı nedeniyle ileri bir tarihe alındı.
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman’ın Ankara’ya yapacağı çalışma ziyareti ertelendi. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgilere göre karar, Erhürman’ın bir süredir devam eden boyun fıtığı rahatsızlığı nedeniyle alındı.
KIBRIS KONFERANSINA KATILACAKTI
Erhürman’ın Ankara programında, Başkent Toplantıları’nda onur konuşmacısı olarak yer alması ve “Bölgedeki Gelişmeler Işığında Kıbrıs Sorunu” başlıklı konferans vermesi bulunuyordu. Cumhurbaşkanının ayrıca Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı’nda (TEPAV) düzenlenecek Kıbrıs konulu oturuma katılması planlanıyordu.
Program kapsamında basın mensuplarıyla bir araya gelerek Kıbrıs meselesindeki güncel gelişmeleri değerlendirmesi de beklenen Erhürman’ın ziyaretinin yakın gelecekte yapılması öngörülüyor. Ankara programının yeni tarihi ise henüz açıklanmadı.
Kaynak:

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.