Kongreler kaldığı yerden devam

Kongreler kaldığı yerden devam

AK Parti'nin bir süre önce ertelenen Ankara 6’ncı Olağan İlçe Kongreleri kaldığı yerden devam etmeye başladı. Dün Beypazarı İlçe kongresi ile başlayan süreç 10 Aralık'ta yapılacak Keçiören İlçe Kongresi ile sona erecek.

AK Parti'nin Ankara ilçe teşkilatlarında 7 Eylül'de Kalecik'te başlayan; ancak çeşitli sebeplerden dolayı kısa bir süre ertelenen 6. Olağan Kongre süreci kaldığı yerden devam ediyor. 14 ilçede kongre süreci dün itibari ile yeniden başladı. 

10 ARALIK'TA KONGRE SÜRECİ SONA ERECEK

Ertelenen kongre süreci dün Beypazarı ile yeniden start aldı.  AK Parti Ankara İlçe teşkilatında 10 Aralık'a kadar sürecek kongre tarihleri şöyle: 25 Kasım Elmadağ ve Etimesgut, 26 Kasım Yenimahalle, 27 Kasım Güdül ve Nallıhan, 1 Aralık Kızılcahamam, 2 Aralık Çankaya, 3 Aralık Altındağ ve Pursaklar, 4 Aralık Şereflikoçhisar ve Evren,   9 Aralık Gölbaşı, 10 Aralık Keçiören.  

SİNCAN'IN DURUMU MERAK KONUSU

Geçtiğim 17 Eylül'de yapılan Sincan İlçe 6. Olağan Kongresi'nde Fatih Omaç 320 delegenin oyunu alarak güven tazelemiş yeniden ilçe başkanı olarak seçilmişti.  Mustafa Tuna'dan boşalan Sincan Belediye Başkanlığının belirleneceği günlerde AK Parti Sincan İlçe Başkanı Fatih Omaç, ilçe başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyurmuştu. Şuan AK Parti Sincan İlçe Başkanlığını Soner Arslanargun vekaletle yönetiyor. Sincan için atama mı yapılacağı yoksa kongre mi yapılacağı merakla  bekleniyor. 

Osman AKDOĞAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.