Konya yoluna kavşak çağrısı

Konya yoluna kavşak çağrısı

Konya Yolu ile 1071 Malazgirt Bulvarının kesiştiği noktada bulunan Melik Şah Köprüsünün altında dönel kavşak bulunmaması kazalara davetiye çıkarıyor.

Konya Yolu ve Malazgirt Bulvarının kesiştiği noktada bulunan Melik Şah Köprülü Kavşağında köprünün altı kısmında geniş bir alan olmasına karşın burada göbek bulunmaması sürücülere zor anlar yaşatıyor. Özellikle gece belirli saatlerden sonra trafik lambalarının yanıp söner hale gelmesiyle farklı yönlere gidecek birçok araç gelişi güzel bir şekilde karşı karşıya geliyor.  

Geçtiğimiz Gece Kaza Atlattım

Konuyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan bir vatandaş kendisinin de burada bir kaza atlattığını belirterek, “Gece Gölbaşı istikametinden geliyordum, Malazgirt Bulvarına dönmek için kavşağa girdim. Trafik ışıkları yanıp sönen durumdaydı ve tam dönüşümü yapacağım esnada Konya Yolundan ve Malazgirt Bulvarından gelen araçlar bir anda üzerime geldi ve bu araçların hepsi tam ortada karşılaştı son anda bir manevra ile kazadan kurtuldum.” şeklinde konuştu. 

Kış Geldiğinde Daha Büyük Tehlike 

Kış mevsiminin başlamasıyla yollardaki buzlanmanın ve kar yağışının olmasıyla durma mesafesinin hayli kısaldığını belirten sürücüler, “Aniden çıkan bir araç karşısında orada durmanız imkânsız. Hele ki gece saatlerinde yollarda kar ve buz oluyor burası doğrudan tehlike saçıyor buraya bir göbek yapılmasını istiyoruz.” şeklinde konuştu. 

Erkal ERDOĞAN/HABERVAKTİM
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.