Korku BİTTİ

Korku BİTTİ

Cebeci'de atıl vaziyette beklediği için içkiciler ve madde bağımlılarının meskeni hale gelen tek katlı kamu binası, Habervaktim'in "Korku Binası" manşetiyle gündeme getirmesinin ardından yıkıldı. Bölge halkı rahat bir nefes aldı.

Cebeci'deki Cemal Gürsel Caddesi üzerinde bulunan ve 1 yıldan fazla atıl vaziyette beklediği için içkiciler ve madde bağımlılarının meskeni hale gelen tek katlı kamu binası, Habervaktim'in gündeme getirmesinin ardından yıkıldı. Yayaları ve çevredeki esnafı aylardır tedirgin eden atıl binanın yıkılmasının ardından bölge rahat bir nefes almaya başladı.

BÖLGE HALKINI SEVİNDİREN YIKIM

11 Şubat'ta "Korku Binası" manşeti ile gündeme getirdiğimiz bina, geçtiğimiz günlerde Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından iş makineleriyle yıkıldı. Korku oluşturan binanın yıkılmasının ardından Habervaktim'e konuşan çevredeki esnaflar, "Anayol üzerinde atıl bir şekilde duran bu bina bizim için ve öğrenciler için büyük sıkıntı oluşturuyordu. Hava karardığında insanlar önünden geçmeye inanın korkuyordu. Yıkılmasına bölge halkı sevindi. Büyük bir tehlike yaşanmadan sıkıntı ortadan kalkmış oldu. Emeğiniz için size de çok teşekkür ederiz" dedi.  

OSMAN AKDOĞAN / HABERVAKTİM-

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.