Köşeleri Kapattılar!

Köşeleri Kapattılar!

Hacı Bayram çevresinde dilencilik yapanların sayısı gün geçtikçe artıyor. Bölgede her köşe başını saran dilencilere rast geliniyor. Çocuk ve bebekler de bu sömürüye kış günü alet ediliyor.

 

 

HAKAN ŞAHİN/ HABERVAKTİM-

Hacı Bayram Camisi’nin etrafında dilencilik yapanların sayısı gün geçtikçe artıyor. Caminin her köşe başında vatandaşların dini ve vicdani duygularını sömürerek para dilenen kişiler, her köşe başında rahatlıkla görülüyor.  
BACAĞI SARILI KİŞİ HIZLA KOŞMAYA BAŞLADI!
Hacı Bayram Cami’ni mesken tutan dilenciler, çocukları da bu sömürüye alet ediyor. Yoldan geçenlere kendilerini acındırmak ve duygu sömürüsü yapmak amacıyla kucaklarına aldıkları bebeklerle dilencilik yapıyorlar. Bölgede dilencilik yapan kişilerin birbirlerini tanıması ve aralarındaki yakın ilişkilerin bu kişilerin birbirlerinden haberdar oldukları ve bu işi organize bir şekilde yaptıkları anlaşılıyor. Muhabirimizin fotoğraf çekmesinden rahatsız olan bacağı sarılı bir dilenci ise o dilendiği bölgeden kalkarak hızla uzaklaşıyor. Civarda birçok polis bulunmasına rağmen dilencilerin bu kadar rahat hareket etmesi de dikkatlerden kaçmıyor. Dilencilerin giderek artması gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşılmasını da olumsuz etkiliyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.