Kuaförlerde bayram yoğunluğu: Arife gecesine kadar çalışacaklar

Kuaförlerde bayram yoğunluğu: Arife gecesine kadar çalışacaklar

Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte, kuaförlerde yoğunluk artıyor. Bayrama bakımlı olarak girmek isteyen vatandaşlar kuaför dükkânlarının önünde uzun kuyruklar oluşturuyor. Berberler ise hummalı çalışmalarına devam ediyor.

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala vatandaşlar bayram hazırlıklarına devam ediyor. Bir yandan kurban pazarlarında kurbanlıklarını alanlar, bir taraftan da kesme işlemi için gerekli malzemeleri temin etmeye çalışıyor. Erkeklerin bu hazırlıklarının yanında kadınlar da evlerde bayramda misafirlere verilecek ikramlıkları hazırlıyor. İnsanlarda bayram heyecanı artarken, bayram heyecanının ve telaşının en yoğun yaşandığı noktalardan olan kuaförlerde de uzun kuyruklar oluşuyor.

kuafor-2.jpg

Vatandaşlar, bayrama bakımlı girebilmek için kuaför dükkânlarında dakikalarca sıra bekliyor. Ankara’nın Altındağ ilçesinde berber işletmesi olan Kerem Konar, konuyla ilgili olarak “Ramazan Bayramı’nda olduğu gibi bu bayramda da yoğunuz. Yılda iki kez bu telaşı yaşıyoruz. İnsanlar burada sıra bekliyorlar. Her ne kadar günümüz yoğun geçip yorulsak da bu yoğunluktan memnunuz” Şimdiden herkesin bayramını kutluyorum” dedi.

kuafor-3.jpg

“RANDEVU İLE ALAMIYORUZ”

Kurban Bayramı öncesinde yaşanan yoğunluğun gece geç saatlere kadar devam ettiğini belirten berber İlker Göktaş, “Müşterilerimiz randevu talep ediyor ancak randevu veremiyoruz. Çok kalabalık oluyor. İnsanlar burada saatlerce sıra beklerken randevunun haksızlık olacağını düşünüyoruz. Müşterilerimizde sadece gelmeden önce bizleri aramasını rica ediyoruz. Onlara anlayışları için çok teşekkür ediyorum” dedi.

kuafor-4.jpg

ARİFE GÜNÜ DE AÇIKLAR

Berber dükkânlarında yaşanan kalabalıkların bayrama kadar devam edeceğini belirten Kerem Konar, arife günü geç saatlere kadar açık olacaklarını bildirdi.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.