Kuru Otlar Üstüne nereden izlenir? Kuru Otlar Üstüne internette var mı?

Kuru Otlar Üstüne nereden izlenir? Kuru Otlar Üstüne internette var mı?

Kuru Otlar Üstüne nereden izlenir? Kuru Otlar Üstüne internette var mı? Kuru Otlar Üstüne oyuncuları kim? Merve Dizdar'ın Cannes Film Festivali'nde 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü alması üzerine Kuru Otlar Üstüne filmiyle ilgili bilgiler merak konusu oldu.

Kuru Otlar Üstüne nereden izlenir? Kuru Otlar Üstüne internette var mı? Kuru Otlar Üstüne oyuncuları kim? Kuru Otlar Üstüne konusu ne? Kuru Otlar Üstüne filmiyle Merve Dizdar, Cannes Film Festivali'nde aldığı ödülle ülke ve sosyal medya gündeminde en çok konuşulan isimler arasında yer aldı. Peki Kuru Otlar Üstüne oyuncuları kim?

KURU OTLAR ÜSTÜNE FİLMİ NEDİR?

Kuru Otlar Üstüne, Nuri Bilge Ceylan'ın yönettiği ve senaryosunu Ebru Ceylan ve Akın Aksu ile birlikte yazdığı 2023 çıkışlı bir Türk dram filmidir.

KURU OTLAR ÜSTÜNE KONUSU NEDİR?

Samet, Doğu Anadolu'nun ücra bir köyünde dört yıl zorunlu görev yaptıktan sonra İstanbul'a tayin edilme hayali kuran ve meslektaşı Kenan ile aynı evi paylaşan genç bir resim öğretmenidir. Samet'in öğrencileri arasında yakın olduğu 14 yaşındaki Sevim de vardır. Sevim'in defterinde Samet'e hitaben yazılmış kalplerle bezeli bir aşk mektubu başka bir personel tarafından bulununca hem Samet hem de Sevim küçük düşer. Samet'in mektubu yok etme konusunda yalan söylediğini fark eden Sevim öfkelendikten sonra Samet'in hayalleri, Kenan'la birlikte bir cinsel istismar suçlamasının hedefi hâline gelmesiyle yıkılır. Samet asıl hedefin Kenan olduğundan şüphelenir ve arkadaşlıkları giderek bozulur. Yaşadığı sıkıntıların üstesinden gelmesine yardımcı olabilecek başka bir öğretmen olan Nuray ile tanışınca işler değişir.

KURU OTLAR ÜSTÜNE NEREDEN İZLENİR?

Kuru Otlar Üstüne filmi henüz Türkiye'de yayımlanmamıştır. Ne zaman yayımlanacağı hakkında kesin bir bilgi bulunmamaktadır.

KURU OTLAR ÜSTÜNE OYUNCULARI KİM?

Merve Dizdar
Nuray

Deniz Celiloğlu
Samet

Musab Ekici
Kenan

Onur Gürçay
Murat Kılıç

Cengiz Bozkurt
policeman

Elit Andaç Çam
Firdevs

Ferhat Akgün
Atakan

Elif Ürse
Saime

S. Emrah Özdemir
Çavuş

Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.