Kütahya’da 4 camide hırsızlık

Kütahya’da 4 camide hırsızlık

Kütahya’da yaşanan olayda 30 yaşındaki Murat Durmaz, dört cami ve bir araçta hırsızlık yaptı. Camilerde para, bilgisayar, sadaka kutusu ve elbise çaldığı güvenlik kameralarıyla görüntülenen utanmaz hırsız, tutuklandı.

Kütahya’da yaşanan olayda 4 cami ile bir araçtan para, bilgisayar, sadaka kutusu ve elbise çaldığı tespit edilen Murat Durmaz’ın, hırsızlık yaptığı anlar camilerin güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Ramazan ayına rağmen camilerde hırsızlık yapan şahıs önce gözaltına alınıp sonra ise tutuklandı.

Farklı tarihlerde Dumlupınar Mahallesi'ndeki bir aracın yanı sıra Şevelli, Servi, Fuat Paşa ve Nurhak camilerinden sadaka kutusu, para ve bilgisayar çalındı. Kütahya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerinden hırsızlık şüphelisinin Murat Durmaz olduğunu belirledi. Polis ekiplerince yakalanıp, gözaltına alınan şüpheli Durmaz, işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı. Durmaz'ın camilerden hırsızlık yaptığı anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı. Soruşturma sürüyor.

DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.