'Kutlu' AÇILIŞ

'Kutlu' AÇILIŞ

AK Parti Mamak İlçe Başkanlığı bünyesindeki Kutlu Mahallesi seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ve İlçe Başkanı Muhammet Özer katıldı. 

AK Parti Mamak İlçe Başkanlığı bünyesindeki Kutlu Mahallesi seçim bürosunun açılışı geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi.  Açılışa AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ve Mamak İlçe Başkanı Muhammet Abdullah Özer'in yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

EVET ÇIKACAĞINI BİLSEK DE ÇALIŞACAĞIZ

Açılış konuşmalarını gerçekleştiren Ak Parti Kutlu Mahallesi Başkanı Fatih Akdemir, "Bu alanı hınca hınç dolduran milletimizin referandumda sandıkları patlatırcasına evet çıkaracağından hiç kuşkumuz yok. Evet çıkacağından kuşkumuzun olmadığı bir kenara milletimiz, bizleri rahat bir şekilde sandığa götürmelerinin de ayrı bir mutluluğunu yaşatıyor.

Evet çıkacağını bilsek de durmayacağız! Gece gündüz, kapı kapı, esnaf esnaf gezerek milletimizden rey isteyeceğiz. Bu reyi yine milletimizin, devletimizin bekası için isteyecek ve sonuçları bilsek de asla gevşekliğe düşmeden çalışmalarımıza son hızla devam edeceğiz" dedi. 

OSMAN AKDOĞAN / HABERVAKTİM-

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.