'Kutlu' hazır

'Kutlu' hazır

AK Parti Mamak Teşkilatı Kutlu Mahallesi Başkanı Fatih Akdemir, yerel seçimlere hazır olduklarını, olumsuz hava koşullarına rağmen yağmur çamur demeden sahada çalıştıklarını belirtti. 

AK Parti Mamak Teşkilatı Kutlu Mahallesi Başkanı Fatih Akdemir, yerel seçimlere hazır olduklarını, olumsuz hava koşullarına rağmen yağmur çamur demeden sahada çalıştıklarını belirtti. 

AK Parti’nin Mamak’taki 66 mahalle temsilciliği 31 Mart seçimleri için saha çalışmalarını sürdürüyor. Halkla birebir iletişim halinde olan mahalle temsilcilikleri büyük önem taşıyor. Gazetemize konuşan AK Parti Mamak Teşkilatı Kutlu Mahallesi Başkanı Fatih Akdemir,  seçimlere tam anlamıyla hazır olduklarını ve sahada aktif bir şekilde çalıştıklarını belirtti. 13 yıldır Ak Parti’de Mahalle Temsilciliğinde görev aldığını kaydeden Akdemir, üstenilen görevi kılcal damara benzetti.

GÖNÜLE GİRDİK

Seçim çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Akdemir, “Kendi bölgemizde birebir temaslar kurmaya çalışıyoruz. Cami cemaati olsun, taziye, hasta ziyaretleri olsun bunların hiçbirini es geçmiyoruz. İnsanların zor zamanlarında veya mutlu anlarında yanlarında olduğumuz için bize güveniyor. Tabi bu güven bir anda ortaya çıkmıyor. Uzun yıllar çalışma sonucunda oluşan olumlu ilişkiler bunlar. İnsanlarımızın gönlüne girdik çok şükür” dedi.

REKOR OY BEKLİYORUZ

Kutlu Mahallesi olarak seçimlerde gereken en yüksek desteği vereceklerini aktaran Akdemir, “Mahallemizde 16 bin üzerinde seçmen bulunuyor. Biz bu seçmenlerin hepsinin elini sıkacağız, çalmadık kapı bırakmayacağız. Biz Kutlu Mahallesi’nde rekor oy bekliyoruz. Çalışmalarımız bu yönde. Murat Köse Başkanlığında Mamak’ın daha güzel olacağına inandığımız için yağmur çamur demeden çalışacağız” diye konuştu.

OSMAN AKDOĞAN- HABERVAKTİM

Gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.