Lamba TALEBİ

Lamba TALEBİ

Ulus Anafartalar Caddesi üzerinde bulunan kavşakta yoğun trafik oluşuyor. Yayalarla sürücüler arasında sorunlara yol açan kavşak noktasına karmaşayı ortadan kaldıracak çözüm olarak vatandaşın önerisi buraya trafik lambalarının yerleştirilmesi oluyor. 

Ulus Anafartalar Caddesi üzerinde bulunan kavşak Hacı Bayram ve hali birbirine bağlıyor. Ayrıca ulus meydanı ve tersi istikametteki dolmuş duraklarına giden yolları da birbirine bağlayan kavşakta günün her saati yoğunluk yaşanıyor. Yoğun trafiğin oluştuğu kavşakta adeta can pazarı yaşanıyor. 4 ana yolu birbirine bağlayan kavşakta trafik lambalarının olmaması büyük sorunlara yol açıyor. Vatandaşlar burada düzenin sağlanması için trafik lambaları konulmasının gerekli olduğunu söylüyor.  

Yaşanan sorunlara şahit olan Anafartalar Caddesi üzerindeki esnafları, “Meydanda bir trafik lambalarının olmasını istiyoruz. Çünkü hemen yakınında aşağıda dolmuş durakları var. O yakınlıktan dolayı bu kavşakta aşırı bir trafik oluşuyor.

İnsanlar hale alışverişe geliyor. Bunların çoğu da ihtiyar vatandaşlarımız. Burada bir kargaşa yaşanıyor. Trafik yoğun olduğu için araçlar bir an önce geçip gitmek istiyor. İnsanlar da karşıdan karşıya geçecek. Bunlar çevreden alışverişini yapmış ellerinde poşetlerle yaya insanlar. Burada hem insanların düzgün yolda yürümesi hem de araçların rahatça yoluna gidebilmesi için trafik ışıklarının olması gerekiyor. Bu sorun ancak trafik lambalarıyla çözülür” dedi.

HAKAN ŞAHİN - HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.