Levent Güner kimdir, neden vefat etti?

Levent Güner kimdir, neden vefat etti?

Kurtlar Vadisi dizisinde Bedir karakteriyle adını tüm Türkiye'ye duyuran Levent Güner, hayatını kaybetti. Peki, Levent Güner kimdir, neden vefat etti?

Kurtlar Vadisi dizisinde 2 sezon rol alan ve aynı zamanda şarkıcılıkta yapan oyuncu Levent Güner, 58 yaşında yaşamını yitirdi. Peki, Levent Güner kimdir, neden vefat etti? İşte tüm detaylar:

levent-guler-kimdir.jpg

LEVENT GÜLER KİMDİR NEDEN VEFAT ETTİ?

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın açıklamasına göre; 58 yaşındaki oyuncu Levent Güner, kalp krizi nedeniyle yaşamını yitirdi. Eski Bir Sevda adında bir albümü bulunan Levent Güner, 1992’de Mem û Zîn, 1995’te Böcek, 1995’te Aylaklar, 2007-2009 Dudaktan Kalbe dizisi, 2013’te Amok Koşucusu, Acayip Hikayeler, Reaksiyon, Kaybolan Yıllar, Bu Sevda Bitmez ve Pilli Bebek projelerinde rol aldı. Türk televizyon tarihinin en çok izlenen dizilerinden biri olan Kurtlar Vadisi'nde Bedir karakterine hayat vermesiyle tanınan oyuncu Levent Güner, dizide Pala ile birlikte İstanbul'a gelmiş ve Hüsrev Ağa'nın yanına yerleşmişti. Pala'nın emriyle bizzat Aslan Akbey'i üç el ateş ederek öldürmüştü.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum