Madrid'e bir Türk daha: Yeni hedef o!

Madrid'e bir Türk daha: Yeni hedef o!

Sezon başında Fenerbahçe’den 20 milyon Euro’ya Arda Güler’i transfer eden Real Madrid, gözünü Trabzonspor’un genç yeteneğine dikti. İşte, ayrıntılar…

Real Madrid, genç futbolculara yatırım yapmayı sürdürüyor. Kadrosuna Jude Bellingham, Nico Paz, Eduardo Camavinga, Rodriygo, Vinicius Junior, Tchoumeni ve Valverde gibi genç yetenekleri katıp takımını gençleştiren Madrid ekibi, sezon başında milli gururumuz Arda Güler’i Fenerbahçe’den 20+10 Milyon Euro karşılığında transfer etmişti.

arda-guler-1.jpg

Dünya gündemine oturan transferin ardından Arda Güler, yeteneğini tecrübeye dönüştürmüş ve fizik olarak da gelişim göstererek Real Madrid’li taraftarların sevgisini kazanmıştı.

arda-guler-2.jpg

Bununla birlikte, Real Madrid’in scout ekibi, şimdi de Türkiye’nin genç yeteneklerle dolu bir havuz olduğunu düşünerek kolları sıvadı ve gözünü Trabzonspor’un genç yeteneğine gözünü dikti.

Onuralp Çevikkan

MADRİD’DEN TRABZON ÇIKARMASI

Fransa medyasında çıkan habere göre; Real Madrid, gözünü Trabzonspor’un genç kalecisi Onuralp Çevikkan’a gözünü dikti. "Ancelotti, Arda Güler'den sonra bir Türk'ün daha hayalini" kuruyor başlığıyla çıkan haber, Trabzonspor’u ve taraftarlarını heyecanlandırmış durumda.

haber5-001.jpg

Haberin içeriğinde, “Madrid gelecek sezonlarda takımı güçlendirmek amacıyla genç yetenekleri aramaya devam ediyor Madrid kulübü gelecek yıl bir Türk oyuncuyu yakından takip edecek” ifadeleri kullanılırken, olası bir transfer ihtimalinin gerçekleşmesi halinde Karadeniz Fırtınası’nın kasası para dolacak.

Onuralp Çevikkan

YÖNETİCİLERİN İSTEDİĞİ PARA

Gösterdiği performansla gelecek vadeden 18 yaşındaki genç kaleci Onuralp Çevikkan’ın 700 bin Euro piyasa değerinin bulunurken, Trabzonsporlu yöneticiler İspanyollardan 10 milyon Euro talep etti.

Öte yandan, Çevikkan’ın, Belçika Milli Takımı’nı ve Real Madrid’in kalesini koruyan Courtois ile fizik ve stil olarak benzerlik gösterdiğini yazan Fransız medyası, Real Madridli yöneticilerin transfer için büyük çaba sarf ettiğini vurguladı.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.