Mamak Beşir Derneği Ramazanda vatandaşın yanında

Mamak Beşir Derneği Ramazanda vatandaşın yanında

Mamak Beşir Derneği Başkanı Alican Şahin Ramazan ayı boyunca yaptıkları yardım çalışmalarıyla darda kalan insanlara ulaşmaya çalıştıklarını belitti. Şahin, “İhtiyaç sahibi ailelere yemek ve koli desteği sağlıyoruz” dedi.

Mamak Beşir Derneği Ramazan ayı boyunca ‘Bir Kap Bir Kalp’ kampanyamız ile gönüllere dokunmaya devam ediyor. Mamak Beşir Derneği Başkanı Alican Şahin, Ramazan ayında yaptıkları yardım çalışmalarını gazetemize anlattı. Şahin, “Amacımız Allah rızası için Ümmeti Muhammet’in yanında olmaya onları yalnız bırakmamaya çalışıyoruz. “Bir Kap Bir Kalp” kampanyamız ile siz de bu Ramazan; pişirdiğiniz iftar yemeklerinden ihtiyaç sahiplerine ikram edebilirsiniz’ diyerek zorda kalan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Dernek olarak sosyal yardım da bulunduğumuz aileleri mübarek Ramazan ayında da yalnız bırakmayarak kumanyalar ramazan kolileri ve sıcak yemek dağıtıyoruz” dedi.

2b578d43-0ae8-40cc-aeda-05549525cbe8-2.jpg

RAMAZAN BEREKETİ DAİM OLSUN

Beşir Derneği Mamak Şubesi olarak Ramazan ayında vatandaşlarımızın yanında olmaya çalışıyoruz. ‘Ramazan Paylaşmaktır. Sıcak bir tas çorba, sevgiyle pişirilmiş yemek, hamuru iyilikle yoğrulmuş ekmek, paylaştıkça çoğalan iftar sevinci ve etrafa yayılan Ramazan bereketi daim olsun. “Bir Kap Bir Kalp” kampanyamız ile siz de bu Ramazan; pişirdiğiniz iftar yemeklerinden ihtiyaç sahiplerine ikram edebilirsiniz’ diyerek zorda kalan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Dernek olarak sosyal yardım da bulunduğumuz aileleri mübarek Ramazan ayında da yalnız bırakmayarak kumanyalar ramazan kolileri ve sıcak yemek dağıtıyoruz.

7a758830-3499-4d80-bff0-9b2e243d09dd.jpg

TRAFİKTE KALANLARA KUMANYA

Şahin, Ayrıca dernek olarak Mamak ilçesi sınırları içinde iftar saatinde trafikte kalmış evine yetişemeyen vatandaşlarımızın da yanında olarak onlara kumanya dağıtıklarını belirterek trafikteki vatandaşlara da ulaşmaya çalıştıklarını söyledi. Şahin “Kumanyalarımızın içinde hurma, su, kek gibi malzemeler ile vatandaşlarımıza iftar saatinde oruçlarını açmalarını sağlıyoruz. Biz dernek olarak yaptığımız bütün yardım ve destekleri derneğimize yapılan bağışlar ile gönüllü olarak yapıyoruz. Amacımız Allah rızası için Ümmeti Muhammet’in yanında olmaya onları yalnız bırakmamaya çalışıyoruz” dedi.

f146b595-4d3a-4866-b334-d30a5d1348df.jpg

150 AİLEYE ULAŞTIK

Mamak Beşir Derneği Başkanı Alican Şahin son olarak şu sözleri dile getirdi; “Kumanyalarımızı şuan için sadece Mamak İlçesi içinde yapıyoruz. Ama Ankara geneline yaymak için görüşmeler ve çalışmalar yapıyoruz. Ramazan boyunca sıcak yemek kampanyamız var. Ramazan ayı boyunca derneğimizin sisteminden başvuran hayırseverlerin desteği ile Ramazan boyunca ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza desteğimiz sürecek. Biz Ramazan ayı boyunca depremzede kardeşlerimize ayrıca ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza dağıtıyoruz. Mamak civarında yaklaşık 150 aileye ulaştık. Yaklaşık bir yıl boyunca ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ve depremzede ailelerimize kumanya dağıtacağız. Ramazan ayında etrafımızda ihtiyaç sahibi insanlarımız var. Biz dernek olarak kardeşlerimize ulaşıp onlara destek olmaya çalışıyoruz.”

İrfan Nurol Acar/ www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.