Mamak Hürel Mahallesi caddeleri bakım bekliyor

Mamak Hürel Mahallesi caddeleri bakım bekliyor

Mamak Hürel Mahallesi Caddeleri Büyükşehir Belediyesi’nden bakım bekliyor. Mahalle Muhtarı Tahsin Çelik, belediyeden biran önce Şehit İdris Yılmaz Caddesi ve Arif Yaldız Caddesine asfalt atılmasını talep etti.

Kamu yararı habercilik anlayışımız mahalle muhtarlarının ve vatandaşların sesi olmaya devam ediyor. Mamak Hürel Mahallesi Muhtarı Tahsin Çelik, mahalle halkının Büyükşehir Belediyesi'nden olan taleplerini gazetemize anlattı. Hürel Mahallesinin Şehit İdris Yılmaz Caddesi ve Arif Yaldız Caddeleri yaklaşık üç yıldır serme asfalt bekliyor. Daha öncesinde yapılan su, doğalgaz, internet kablosu döşeme çalışmaları caddelerin asfalt bütünlüğünü bozarak yamalı ve bol çukurlu hale getirdi.

Mahalle muhtarı Tahsin Çelik Büyükşehir Belediyesi yetkililerine seslenerek “ Defalarca konu hakkında Büyükşehir Belediyesi’ne başvuruda bulundum ve her seferinde söz konusu caddelerin programda olduğunu söylediler biz mahalle halkı olarak Belediye yetkililerinden programlarında olan caddelerimizin işlerini biran önce bitirilmesini istiyoruz” dedi. Mahalle muhtarı Çelik, ayrıca Ahmet Akbaş Caddesi'ndeki kaldırımlarında yenilenmesini tamir edilmesini talep etti.

1672381102379.jpeg

“DEFALARCA BİLDİRDİK”

Hürel Mahallesi Muhtarı Tahsin Çelik, “Seçimden bu güne yaklaşık üç seneden fazla bir süredir. Şehit İdris Yılmaz Caddesi ve Arif Yaldız Caddesi asfalt sorununu dile getirdik. Caddede yapılan su, kanalizasyon, internet gibi çalışmalar caddenin asfaltının bozulmasına neden oldu. Bütün cadde yamalı çukurlu bir şekilde duruyor. Söz konusu cadde Mamak’ın en büyük en işlek caddelerinden birisi konumunda. Ben muhtar olarak bu sorunu defalarca Büyükşehir Belediyesinin toplantılarında her seferinde dile getirdim. Hatta belediyeye yazılı beyanda bulunarak konu ile alakalı dilekçede verdim. Büyükşehir Belediyesi’nin bana verdiği cevap ise her seferinde aynı oldu. Hep muhtarım cadde programımızda bugün yarın yapılacak dendi. Ama hala Belediyeden işin yapımı hakkında bir dönüş alamadık. Şuan gerek araç sahipleri gerekse mahalle halkı durumdan şikâyetçi ve bütün şikâyetlerini bana bildiriyorlar” ifadelerini kullandı.

farus.jpg

“YAĞIŞLAR BAŞLAMADAN SORUN ÇÖZÜLMELİ”

Muhtar Çelik, “Mahalle halkı caddeye serme asfalt atılarak mahalleliyi ve araç sahiplerini yamalardan ve çukurlardan kurtarmak yönünde. Şuan kış mevsimindeyiz. Yağışlarda başlayacak mahalle halkı biran önce bu caddelerin asfaltının atılmasını talep ediyoruz. Bu iki caddemiz aslında birçok mahalleyi birbirine bağlayan ana caddeler bu atılacak asfalt sadece bizim mahallemizi değil caddeleri kullanan bütün sürücüleri sevindirecek. Ayrıca, Ahmet Akbaş Caddesi'ndeki kaldırımlarında tadilata alınarak tamir edilmesini istiyoruz. Bu caddemizin sorununu da defalarca dile getirdik. Yine olumsuz cevap almadık ama işimizde yapılmadı. Büyükşehir Belediyemizin yetkililerinden programlarında olan caddelerimizin işlerini biran önce bitirilmesini istiyoruz.

Faruk Gökyurt/ İLKSAYFA-

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.