Mamak Muhtarlar Derneği'nde 19 yıllık yönetim değişti

Mamak Muhtarlar Derneği'nde 19 yıllık yönetim değişti

Mamak Muhtarlar Derneği'nde seçim sonucu 19 yıllık yönetim değişti. Hulusi Güngören'den görevi devralan Serkan Çetintaş, birlik mesajı verdi. Çetintaş, "Muhtarlarımıza teşekkür ederiz. Mamak'a hizmet için çalışacağız" dedi.

Mamak Muhtarlar Derneği yapılan seçim ile yeni başkanını belirledi. 19 yıldır görev yapan Tepecik Muhtarı Hulusi Güngören, seçim sonrası kuruculuğunu da yaptığı derneğin yönetimini Küçükkayaş Mahallesi Muhtarı Serkan Çetintaş’a devretti. Mamak’ın 64 mahallesinin muhtarlarının kullandığı oylar ile seçimi kazanan Serkan Çetinkaya, “Süreçte destek veren, vermeyen tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Birlikteliğimizi pekiştirmek için yönetim kurulu üyelerimizle birlikte canla başla çalışacağız” dedi. Seçim sonrası birlikte poz veren eski ve yeni başkan centilmenlik mesajı verdi.

farketmez.jpg

19 YILDIR BAŞKANDI

Tepecik Mahallesi Muhtarı Hulusi Güngören, Mamak Muhtarlar Derneği’nin başkanlık koltuğunu seçimleri kazanan Küçükkayaş Mahallesi Muhtarı Serkan Çetintaş’a devretti. 19 yıldır başkanlık yapan Hulusi Güngören, yeni başkan ve yönetim kurulunu tebrik ederek görevine veda etti. Seçimi kazanan yeni Başkan Serkan Çetintaş, “Süreçte destek veren, vermeyen tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Birlikteliğimizi pekiştirmek için yönetim kurulu üyelerimizle birlikte canla başla çalışacağız. 64 mahallenin muhtarlarının taktiri bizden yana oldu. Bu nedenle çok mutluyuz. Ben ve arkadaşlarım Mamak’a hizmet edeceğiz” dedi.

serkan-cetintas.jpg

“CENTİLMENCE GEÇTİ”

Yapılan seçimlerin çok centilmence geçtiğini ifade eden Mamak Muhtarlar Derneği Başkanı Serkan Çetintaş, “Hulusi muhtarımıza teşekkür ediyorum. Çok centilmence bir seçim oldu. Hem Hulusi Muhtarım için hem bizim için oldukça adil ve hak yenilmeden seçim sürecimizi atlattık. Sandıktan çıkan sonuç bizim lehimize oldu. Hulusi başkanımıza yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

fsdf.jpg

ÇETİNTAŞ’IN YÖNETİM KURULU

Serkan Çetintaş’ın yönetim kurulu ise şu isimlerden oluşuyor:

Başkan yardımcısı görevini Bahçeleriçi Mahallesi Muhtarı Ayşegül Tektaş ve Üreğil Mahallesi Muhtarı Eray Ergün üstlenirken yönetim kurulu ise Kıbrısköy Mahallesi Muhtarı İskender Demirkan, Saimekadın Mahallesi Muhtarı Servet Ertek, Çiğiltepe Mahallesi Muhtarı Rıza Aydoğan ve Abidinpaşa Mahallesi Muhtarı Ahmet Kayabaş’tan oluşuyor.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.