Mamak'ın öz evladı Kerim Kılıç meclis adaylığı için hazır

Mamak'ın öz evladı Kerim Kılıç meclis adaylığı için hazır

Ankara’nın eski ailelerinden birine mensup olan Kerim Kılıç, Mamak'tan meclis üyeliği adaylığını açıkladı. Gazetemize konuşan Kılıç, “Mamak'ı daha aydınlık yarınlara taşımak için adaylığımı koydum” dedi.

Aslen Elmadağ Tekkeköylü olan Kılıç 1981 yılında Kayaş'ta dünyaya geldi. Çocukluğundan itibaren başkentte yaşadı ve eğitimini burada aldı.

Kerim Kılıç ilk öğrenimini Şahapgurler'de bulunan Atlıoğlu İlkokulu'nda tamamlamış, ortaöğrenimini ise Yeşilbayır'daki Nedim İnal Ortaokulu'nda sürdürmüştür. Lise eğitimini Mamak Lisesi'nde almış ve bu süreçte ilçesine olan bağlılığını daha da güçlendirmiştir.

3-001.jpg

4 ÇOCUK BABASI

Evli ve dört çocuk babası olan Kerim Kılıç, eşiyle birlikte Mamak'ın Yeşilbayır Mahallesi’nde ikamet etmektedir. Kılıç, çiftçilik ve hayvancılıkla uğraşarak bu topraklara hizmet etmiş, halen kamu kurumunda işçi olarak görev yapmaktadır.

1-001.jpg

TOPLUMLA İÇ İÇE

Sivil toplum faaliyetlerine olan ilgisiyle bilinen Kerim Kılıç, Tekke Köy Dernek Başkan Yardımcılığı görevini üstlenmiş ve köyünün kalkınması için çeşitli projelere katkı sağlamıştır. Ayrıca Mamaklılar Derneği üyesi olarak da hemşerileriyle bir araya gelerek dayanışma içinde olmuştur.

2-001.jpg

“ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM”

Kerim Kılıç, meclis üyeliği adaylığı sürecine ilişkin gazetemize yaptığı açıklamada, "Mamak'ın sorunlarını yakından biliyorum ve bu güzel ilçemizin daha yaşanabilir bir yer olması için elimden gelen her şeyi yapmaya hazırım. Halkımızın desteğiyle birlikte Mamak'ı daha aydınlık yarınlara taşımak için adaylığımı açıklıyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.