Mamaklı Emirhan’dan Cumhurbaşkanına hediye

Mamaklı Emirhan’dan Cumhurbaşkanına hediye

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a olan sevgisini göstermek için yıllardır biriktirdiği eski haber kupürlerinden bir albüm hazırlayan Mamaklı Emirhan Gücük, 26 Şubat’ta 64’üncü yaşına girecek Erdoğan'a hediyelerini vermek istiyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 26 Şubat'ta 64'üncü yaşına girmeye hazırlanıyor. Erdoğan sevgisini en içten yaşayan vatandaşlar,  kendi elleriyle hazırladıkları bir hayli anlamlı hediyeleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğum gününde bizzat vermek istiyor. Yeni yaşına girmeye hazırlanan Erdoğan'a doğum gününde hediye vermek isteyenlerin bir tanesi de 12 yaşındaki Emirhan Gücük.  

HABER KUPÜRLERİNDEN ALBÜM YAPTI

81024ec0-d65f-49c0-af67-b532e02b8e26.jpg

Mamak'ta yaşayan 7. sınıf öğrencisi Emirhan Gücük, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a olan sevgisinden dolayı Erdoğan'ın içinde haberlerinin olduğu eski gazete kupürlerini ve fotoğraflarını toplayarak ilginç bir albüm çalışması hazırladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı gönülden sevdiğini anlatan 12 yaşındaki Gücük, yıllardır gazete kupürlerini keserek biriktirdiğini kaydetti. Gücük, son 2-3 yıldır Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili gördüğü gazetedeki haberleri keserek arşivlediğini ve bunu severek yaptığını dile getirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğum gününde görüşmek istediğini belirten Emirhan Gücük, "En büyük arzum Cumhurbaşkanımızı yakından görmek, onun doğum gününü kutlamak ve ona hediye vermek" dedi. 

DUA EDİYORUM

a35b5cf8-b079-4503-b378-df8e7dc37ce6.jpg

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı dünyanın en büyük lideri olarak gördüğünü kaydeden 12 yaşındaki Emirhan Gücük, "Cumhurbaşkanımızı çok seviyorum. Onun için çok dua ediyorum. Evimizde, odamda Cumhurbaşkanımızın resimleri var. Küçüklerin duası kabul olur derler ya ben de Cumhurbaşkanımızın sağlık ve sıhhati için sürekli dua ediyorum.  Onun sevgisi benim için ayrı bir şey. İnşallah Cumhurbaşkanımızın doğum gününde onunla görüşebilirim. Çok istiyorum. Buradan da çağrıda bulunuyorum" diye konuştu.  

Osman AKDOĞAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum