Mamak’ta açılan Altın Gross 70 kişiye istihdam sağlıyor

Mamak’ta açılan Altın Gross 70 kişiye istihdam sağlıyor

Kırşehirli İş İnsanı Murat Altınışık, Mamak’ta yeni Altın Gross şubesini açtı. Altın Gross’un yeni şubesi Karaağaç Mahallesinde vatandaşların kullanımına açıldı. Açılışa Mamak Belediye Başkanı Murat Köse de katıldı.

Kırşehirli İş İnsanı Murat Altınışık, marketler zincirine bir yenisini daha ekledi. Karaağaç Mahallesi’nde açılan Altın Gross isimli marketin açılışına Belediye Başkanı Murat Köse de katıldı. Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterilen açılışta, ikramlar verildi ve dualar edildi. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse kurdele kesimi öncesinde konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. ‘’ Murat kardeşimiz Mamak’ın çeşitli bölgelerine Gross marketlerini açıyor. Bizim de gururumuz tebrik ediyorum’’ ifadesinde bulundu.

1-007.jpg

BAŞKAN KÖSE AÇTI

Altın Gross, Karaağaç Mahallesi şubesinin açılışına katılan Mamak Belediye Başkanı Murat Köse vatandaşlar ile bir araya geldi. Açılıştan önce market içinde ve dışında alışveriş yapan vatandaşlar ile konuşup değerlendirmeler yapan Murat Köse kurdele kesiminden hemen önce konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse ‘’Çok değerli Mamaklı hemşehrilerim, sizleri saygılarımla selamlıyorum. Mahallemizde çok güzel bir alışveriş merkezi açılıyor. Biraz önce mahalle halkı ile sohbet ettim, gerçekten de böyle güzel bir mahallemize böyle bir alışveriş merkezinin kazandırılması çok sevindirici. Murat kardeşime hayırlı kazançlar diliyorum. Hemşehrilerimize de güzel alışverişler diliyorum. Güzel alışveriş merkezlerimizle güzel yatırımlarla güzel Mamak’ımız daha da güzel oluyor. Tüm hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun diyorum inşallah.’’ İfadesinde bulundu.

2-005.jpg

HER ZAMAN UCUZ

Gazetemize açıklamalarda bulunan Altın Gross marketleri sahibi Murat Altınışık, ürün fiyatları olarak diğer gross marketlerden daha aşağıda olduklarını ifade etti. Vatandaşların lehine çalıştıklarını ve toplum lehine işler yaptıklarını ekleyen Murat Altınışık, müşterilerin taleplerini çok dikkate aldıklarını ve bu doğrultuda hareket ettiklerini ifade etti. Market zincirlerinin her zaman ucuz olduğunu ifade eden Altınışık ’’Her gün ucuz, her ürün ucuz’’ dedi. Binlerce ürün toptan fiyatına perakende olarak sunuluyor. Temizlik ürünlerinden manava, ev ürünlerinden şarküteriye, otomobil ürünlerinden kişisel bakım ürünlerine kadar binlerce ürün uygun fiyatlı olarak satışa sunuluyor.

3.jpg

TEK ŞUBEDE ONLARCA İSTİHDAM

Altın Gross Yönetim Kurulu Başkanı Murat Altınışık, market zincirlerinde toplam 300 kişi istihdam edildiğini aktardı. Ülkemizin zor zamanlarında yatırımlara ve istihdam sağlamaya devam edeceğini belirten Murat Altınışık, Karaağaç Mahallesi’nde açılan Altın Gross şubesinde 70 kişiye daha istihdam sağladı. Vatandaşa hizmet etmekten çok keyif aldıklarını belirten Altınışık, ‘’İnsanımıza hizmet etmeyi ve bir yerlerden bir şekilde elinden tutmayı istiyoruz. Vatandaşımız rahat, ucuz ve güvenilir alışveriş yapsın istiyoruz. Aynı zamanda her yeni şubemizde vatandaşımıza istihdam sağlıyoruz. Bunun için çok mutluyuz’’ ifadesinde bulundu.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.