Mamak’ta asfalt çalışmaları başladı: 10 mahalleyi kapsıyor

Mamak’ta asfalt çalışmaları başladı: 10 mahalleyi kapsıyor

Belediye ekipleri, 10 noktada başlattığı asfalt çalışmalarıyla 1 Nisan'dan bu yana 6 bin 106 ton asfalt serdi. Mamak’ın çeşitli mahallelerinde yoğunlaşan çalışmalar, yolların konforunu artırmayı hedefliyor. Aciliyet durumuna göre asfaltlama devam ediyor.

Mamak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki ulaşım kalitesini ve konforunu artırmak amacıyla 10 ayrı noktada asfalt çalışması gerçekleştiriyor. Havaların elverişli olmasıyla birlikte başlatılan asfalt çalışmaları kapsamında, 1 Nisan’dan bu yana toplam 6 bin 106 ton asfalt serildi. Belediyenin belirlediği program çerçevesinde, aciliyet durumuna göre asfaltlama çalışmalarının sürdürüleceği bildirildi.

asfalt-mamak.jpg

10 NOKTADA ASFALT ÇALIŞMASI

Mamak’ta hızlı yapılaşmanın beraberinde getirdiği altyapı hizmetlerine yoğunlaşan belediye ekipleri, ilçedeki cadde ve sokakları asfaltsız bırakmamak için çalışmalarına hız verdi. Bu sezon asfaltlama çalışmalarına hızlı başlayan ekipler, Lalahan Karşıyaka, Zirvekent, Şahintepe, Mutlu, Yeşilbayır, Saimekadın, Fahrikorutürk, Kıbrıs, Başak ve Eski Bayındır mahallelerinde asfalt serimi gerçekleştirdi. Fen İşleri Müdürlüğü yol yapım ekipleri, ayrıca diğer mahallelerde de sokakları asfalta hazırlamak için plan dahilinde çalışmalarını sürdürüyor.

asfalt.jpg

6 BİN 106 TON ASFALT SERİLDİ

Bölgedeki sokakları tek tek gezerek ihtiyaçları tespit eden ekipler, 1 Nisan’dan itibaren 709 metre bordür, 364 metrekare tretuvar ve 940 metre malzemeli yol bakımı çalışmaları ile birlikte toplam 6 bin 106 ton asfalt serme çalışması gerçekleştirdi. Mahallelerde yapılan bu yoğun çalışmalarla Mamak’taki yolların daha konforlu ve güvenli hale getirilmesi hedefleniyor. Belediye ekipleri altyapı düzenlemeleri ve yol bakım çalışmalarına devam edecek.

mamakkkk.jpg

ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

Mamak Belediyesi ekipleri, ilçedeki asfaltlama çalışmalarını kesintisiz sürdüreceğini ifade etti. Fen İşleri Müdürlüğü, aciliyet durumuna göre belirlenen programlar çerçevesinde diğer mahallelerde de asfalt serimi ve yol bakımı yapmayı planlıyor. Ekipler, ilçede ihtiyaç olan tüm cadde ve sokakların asfaltlanması için çalışmalarına devam edecek. Bu kapsamda, belirlenen önceliklere göre asfaltlama çalışmalarının sürmesi ve Mamak genelinde daha konforlu ve güvenli yolların sağlanması hedefleniyor.

farketmez.jpg

ÇALIŞMA YAPILAN MAHALLELER

Lalahan Karşıyaka Mahallesi

Zirvekent Mahallesi

Şahintepe Mahallesi

Mutlu Mahallesi

Yeşilbayır Mahallesi

Saimekadın Mahallesi

Fahrikorutürk Mahallesi

Kıbrıs Mahallesi

Başak Mahallesi

Eski Bayındır Mahallesi

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.