Manken dünyasını sarsan ölüm!

Manken dünyasını sarsan ölüm!

Eski manken ve şarkıcı Yeşim Erçetin'in eşi Fevzi Kardeseci ani bir şekilde kaza geçirerek öldü. Ölüm, Erçetin'i ve sevenlerini sarstı. İşte detaylar...

Eski manken ve şarkıcı Yeşim Erçetin'in eşi Fevzi Kardeseci hayatını kaybetti. Eşinin ölümüyle şoka uğrayan güzel manken, paylaşımında "Yeminimizi tuttuk, iyi gün ve kötü günümüzde beraberdik. Canım kocam gidişin çok ani oldu, ışıklarda uyu…" ifadelerini kullandı.

Eski manken ve şarkıcı Yeşim Erçetin, iş insanı Fevzi Kardeseci ile evlendikten sonra Türkiye'den Miami'ye taşınmıştı. Ancak geçtiğimiz günlerde eşinden şiddet gördüğünü iddia eden eski manken, eşinin ani ölüm haberini sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

Eşinin ani ölümüyle şoka uğrayan Erçetin, "Yeminimizi tuttuk, iyi gün ve kötü günümüzde beraberdik. Canım kocam gidişin çok ani oldu, ışıklarda uyu…" dedi.

Paylaşıma onlarca yorum geldi. Bazı takipçileri şiddet olayını hatırlatarak tepki gösterdi. Ünlü iş insanının ölümü herkesi şoka uğratırken, ölüm nedeni olarak ise duşta ayağının kayıp başının mermer zemine çarpması gösterildi. Ünlü mankenin eşinin cansız bedenini bulduğu ifade edildi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.