Mansur Yavaş: Rakibim bizim projelerimizi kopyalıyor

Mansur Yavaş: Rakibim bizim projelerimizi kopyalıyor

Etimesgut’a inşa edilen parkın açılışında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Hükümetin yapacağı şeyleri vaat edip bir de bizim projelerimizi kopyalayıp biz şunları vereceğiz, bunları vereceğiz diyorlar” dedi.

Seçimlere sayılı günler kala başkentte hazırlıklar hız kesmeden devam ediyor. Aktif olarak Büyükşehir Belediye Başkanı olan Mansur Yavaş ve Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok seçim öncesi tamamlanan projelerinin açılışını gerçekleştiriyor. Geçtiğimiz günlerde Etimesgut’ta 95 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilen Batı Adliyesi Yanı Parkının açılışını yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Hükümetin yapacağı şeyleri vaat edip bir de bizim projelerimizi kopyalayıp biz şunları vereceğiz, bunları vereceğiz diyorlar” dedi. Belediye meclisinin oldukça önemli olduğunu vurgulayan Yavaş, vatandaşlardan bu konuda destek istedi.

toplu.jpg

"AYİNESİ İŞTİR KİŞİNİN, LAFA BAKILMAZ"

Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Büyükşehirdeki rakibinin aktif olarak belediye başkanı olduğunu ve Cumhurbaşkanının bir kararnamesini çözeceği her şeyi vaat ettiğini belirtti. Bu zamana kadar yapmış olduğu projelerini de kopyaladığını ifade eden Yavaş, şunları aktardı:

“Mesela diyor ki, ‘Herkesi bedava taşıyacağım.’ Bedava taşımanın yolu Cumhurbaşkanlığı kararnamesinden geçiyor. Bunun gibi hükümetin yapacağı şeyleri vaat edip bir de bizim projelerimizi kopyalayıp biz şunları vereceğiz, bunları vereceğiz diyorlar. Fakat benim rakibim şu anda belediye başkanı, söylediklerinin hiçbirisini de şimdiye kadar kendi belediyesinde yapmamış, elinden tutan yok, meclis çoğunluğu var. Dolayısıyla diyorum ki, ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz.”

yavas.jpg

BELEDİYE MECLİSİ ÖNEMLİ

Belediye meclisinin oldukça önemli olduğunu vurgulayan Yavaş, “Belli ki Ankara'da ilçe belediyelerinin hemen hemen tamamında yönetim değişiyor” dedi. Bu konuda da vatandaşların desteğine ihtiyaçlarının olduğunu belirterek gençlerin 50 yaşın üzerindeki kişilere belediye meclisinin önemini anlatmalarını istedi.

Kaynak:Rüveyda Aslıipek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.