Mansur Yavaş'a doğum gününde gülümseten sürpriz

Mansur Yavaş'a doğum gününde gülümseten sürpriz

Uzun yıllardır Mamak Belediyesinde görev yapan Ressam Özgür Diler, 23 Mayıs’a özel Mansur Yavaş’ın resmini yaptı. Bu anı uzun süredir beklediğini aktaran Diler, “Başkanı çok seviyorum, resmi gördüğünde mutlu oldu ve teşekkür etti” dedi.

31 Mart zaferiyle Ankara’da ikinci dönemine başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş 69 yaşını devirdi. Siyaset ve bürokrasi dünyasından pek çok isim Yavaş’ın doğum gününü kutlarken, ilçe belediyesinden gelen bir tebrik büyük dikkat çekti. Mamak Belediyesi çalışanı Ressam Özgür Diler, doğum gününe özel Yavaş’ın resmini yaptı.

4-001.jpg

Gazetemize konuşan Diler, “İlk döneminde Mansur Başkanın bir resmini daha yapmıştım. O zaman takdim edememiştim, ekibi iletmişti. İçimde burukluk oldu. Bugün başkanın doğum günü. Özel bir çalışma yaptım. Kendisine de ilettim. Teşekkür etti, mutlu olduğunu söyledi” dedi.

Mansur Yavaş, 23 Mayıs 1955 tarihinde Ankara Beypazarı’nda dünyaya geldi. Ahmet Sadık ve Havva çiftinin oğlu olan Yavaş, Nursen Yavaş ile hayatını birleştirdi. Çiftin 2 çocuğu bulunuyor.

2-002.jpg

MAMAK’A AYRI TABLO

Eserini yaklaşık 10 günde tamamladığını aktaran Ressam Özgür Diler, “Çocukluk yıllarından beri ressamlığa ilgim var. 12 yıldır Mamak Belediyesinde görev yapıyorum. Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin’in de bir resmini çizdim, kendisine takdim etme şansım oldu. Seçim zaferi için kendisini tebrik ettim, teşekkür etti. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in de bir resmini yapacağım. İmkan olursa bizzat kendisine hediye etme isteğim var” diye konuştu.

1.jpg

KAYNAKLAR MAMAK’A AKACAK

Mamak Belediye Başkanı olmadan önce uzun yıllar CHP ilçe başkanlığı ve il başkan yardımcılığı görevlerinde bulunan Şahin, daha önce başkan adayı ve milletvekili adayı da olmuştu.

Şahin, seçim sonrası verdiği bir demeçte, “Dürüstçe çalışan ekmeğinin peşinde olan herkese saygım var. Hiç kimsenin ekmeğiyle oynanmayacak. Herkes belediyemizin başarısı için çalışsın. Sokakta herkes sarılıyor, kucaklıyor, memnuniyet gösteriyor.

Onlara layık bir çalışmanın içinde olacağız. Kaynaklar, Mamak halkı için kullanılacak. Boşa harcanan tek bir harcamamız olmayacak. Mamaklı’nın evine bir ekmek fazla nasıl girer onun derdindeyim” ifadelerini kullanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.