Mansur Yavaş’a eleştiri: Siteler unutuldu

Mansur Yavaş’a eleştiri: Siteler unutuldu

Cumhur İttifakı ABB adayı Turgut Altınok, Mansur Yavaş yönetimini topa tuttu. Yavaş’ı mobilyacı esnafına şikayet eden Altınok, “Siteler geçtiğimiz 5 yılda unutulmuştur. 31 Mart’tan sonra emaneti geri alacağız. Siteler ışıl ışıl olacak” dedi.

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, Ankara Mobilyacılar, Lakeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.

6.jpg

Altındağ Kültür Sarayı'nda düzenlenen programda konuşan Altınok, esnaf ve sanatkarların ramazanını tebrik etti. Altınok, “Öncelikle Filistin’de soykırıma uğrayan, yok edilmeye çalışan masum kardeşlerimizin Ramazan ayında kurtuluşunu umut ediyorum. Altınok sizden birisi. Dördüncü kuşak bir esnaf, bir tüccar. Masanın o tarafında da varım, diğer tarafında da. Siteler hakettiği hizmeti maalesef alamamıştır. Siteler geçtiğimiz 5 yılda unutulmuştur. 31 Mart’tan sonra emaneti, vekaleti geri alacağız. Mamak’ta Asım Balcı, Altındağ’da Veysel Tiryaki ile el ele vereceğiz. Siteler’i ışıl ışıl yapacağız” diye konuştu.

9.jpg

SİTELER’E METRO GELECEK

Otopark problemini çözeceklerini kaydeden Altınok, “Ulaştırma Bakanı ile görüştük, Siteler’e metro gelecek. Organize Sanayi Sitesi için her türlü desteği vereceğiz. Akyurt’taki fuar alanımızı bir yıl içinde bitireceğiz. Yollarınız ve kaldırımlarınız bakımsız. Trafik problemi var. Caddelerimizde bir kentsel tasarım yapacağız. Sokaklarınız yeşillenecek. İnsanlar Siteler’den alışveriş yapmaya keyif ile gelecek. Sevgili Ankaralılar bu fırsatı değerlendirin. Yoksa Ankara yaşanmaz bir şehre dönüşecek. Anketlerde Ankara’daki problemi kim çözer diye soruyoruz, Altınok yapar diyorlar. Başkenti her alanda geliştireceğiz. Ankara’yı bir dünya başkenti yapacağız” ifadelerini kullandı.

10.jpg

“ZAFERİMİZİ İLAN EDECEĞİZ”

Cumhur İttifakı Mamak Belediye Başkan adayı Asım Balcı da yemeğe katılanlar arasındaydı. İftar vakti öncesinde bir selamlama konuşması yapan Balcı, “Görev yaptığımız 5 yıllık süreç içerisinde Siteler esnafımızın yanında olmaya gayret ettik. Acı günde, tatlı günde yanınızda olmaya çalıştık. Hakkınızı helal ediniz. Cumhurbaşkanımızın görev vermesi ile Mamak için bir yola çıktık. Kısmetse 31 Mart’ta zaferimizi ilan edeceğiz. Ankara’nın 25 ilçesinde Cumhur İttifakı olarak desteklerinizi bekliyoruz” şeklinde konuştu.

8.jpg

EV SAHİBİ ANKAMOB

Gecede ev sahibi olarak yer alan ANKAMOB Başkanı Hüseyin Taklacı ise esnafın taleplerine çözüm bulunacağını söyleyerek, “Siteler esnafı için elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışıyoruz. Gücümüzün yettiği doğrultuda emrindeyiz. Her zaman yanınızdayız.

AK Parti Genel Sekreteri bugün misafirimiz. 7200 konusu ve Bağ-kur ile SGK’nın birleşimi isteğimizi kendisine ileteceğiz. Esnafın ne eksiği varsa tüm talepler yerine getirilecek diye umuyoruz. Kademe kademe isteklerimiz gerçekleştirilecek” ifadelerini kullandı.

altinok.jpg

ESNAFA DESTEK DEVAM EDECEK

Taklacı şöyle devam etti:

"Burada yer alan insanlar Siteler'in üretici esnafları. Bizler sizlerin yanında olamaya devam edeceğiz. Ankara'daki mobilya sektörüne katkı sağlamak için mücadele edeceğiz. Destek sağlayacağız. Sizlerin sorunları, sıkıntıları var. Bunları biliyoruz. Sorunların çözülmesi için gerekli yerlerle görüşüyoruz. Bu güzel programa katılan bütün herkese teşekkür ediyorum"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.